REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vokietijoje, Rozenhaimo mieste įsikūrusio universiteto profesorius Volfgangas Bišopas atliko įdomų tyrimą. Jis ištyrė beveik 60 000 transporto priemonių draudimo polisų ir įvertino kaip automobilių modeliai susiję su juos vairuojančių žmonių profesijomis. Rezultatai – gana intriguojantys.

REKLAMA
REKLAMA

Profesorius palygino 20 Vokietijoje populiariausių automobilių markių ir modelių sąsajas su 40 populiariausių šioje šalyje profesijų.

REKLAMA

Pasirodo, kad populiariausia Vokietijoje automobilių markė „Volkswagen“ labiausiai yra mėgiama buhalterių – net 23 procentai Vokietijos ekonomistų vairuoja „Volkswagen“ markės mašinas. Medikai taip pat mėgsta šią markę – juos vairuoja 21 procentas medikų ar jų asistentų.

Kas penktas diplomuotas inžinierius taip pat vairuoja „Volkswagen“ automobilį. Antroje vietoje tarp inžinierių mėgiamiausių atsidūrė „BMW“, trečioje – „Mercedes-Benz“ automobiliai.

Dažytojai labiausiai mėgsta „Opel“ markės automobilius – juos vairuoja net 15 procentų Vokietijos teptukų laikytojų. O štai tarp elektrikų populiariausias yra „Fordas“ – kas devintas elektrikas važinėja šios markės automobiliais.

O štai net 14 procentų advokatų renkasi „BMW“.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų