REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Penktadienį Vilniaus „Teatro" arenoje skambėjo populiarios atlikėjos Jazzu ir Leono Somovo dainos. Įspūdingo renginio metu susirinkę gerbėjai galėjo išgirsti kūrinius iš naujojo albumo „Lees and Sees“.

Penktadienį Vilniaus „Teatro" arenoje skambėjo populiarios atlikėjos Jazzu ir Leono Somovo dainos. Įspūdingo renginio metu susirinkę gerbėjai galėjo išgirsti kūrinius iš naujojo albumo „Lees and Sees“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Dar iki koncerto duetas prisipažino, kad šis albumas, geriausia, ką jiedu yra sukūrę. Naujausiame atlikėjų muzikiniame darbe – keturiolika dainų. Kai kurios iš jų publikai jau buvo pristatytos anksčiau ir spėjo greitai išpopuliarėti.

REKLAMA

Susidomėjimas šiuo koncertu buvo toks didelis, kad atlikėjams teko surengti bilietų pardavimus į papildomą pasirodymą, kuris vyks šeštadienį. Į papildomą koncertą bilietai taip pat buvo greitai išgraibstyti, todėl tapo aišku, kad savaitgalio pasirodyme salė taip pat bus pilnutėlė.

Penktadienį „Teatro" arenoje nebuvo įmanoma rasti laisvos vietos. Jazzu ir L. Somovo kūrybos pasiklausyti susirinko minia gerbėjų. Salėje buvo neįmanoma rasti laisvos vietos.

REKLAMA
REKLAMA

Nekantriai atlikėjos pasirodymo laukę gerbėjai ją kvietė garsiais plojimais. Dainininkė ant scenos užlipo griaudžiant griaustinio garsams. Skambant pirmajai dainai scenoje žiūrovai galėjo išvysti įspūdingą šviesų šou. Muzikos gerbėjai buvo pamaloninti oranžinių ir žalių šviesų žaismu.

Po antrosios dainos atlikėja pasisveikino su gerbėjais.

„Labas vakaras. Jaučiu, kad jūs mūsų labai pasiilgote. Mes taip pat jūsų pasiilgome. Šiandien pagrosime daug naujų dainų. Ir tikimės, kad jums patiks. Man labai baisu. Jaučiu, kad už šitų sienų kažkas gyvena, o mes šioje oazėje“, – gerbėjams žodį tarė dainininkė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Po sveikinimo žodžio suskambo dainos „Tik tak“ akordai. Ant baltos pakylos užlipusi dainininkė sukosi ratu, o sceną puošę balionai nušvito raudonom spalvom.

Po šios dainos atlikėja į sceną sugrįžo pakeitusi įvaizdį. Ilgą suknelę atlikėja iškeitė į romantiško stiliaus tamsų megztinį ir trumpą suknelę. Pasirodymą dainininkė atliko sėdėdama ant sidabru blizgančios sofos.

Pasirodymu sužavėti gerbėjai atlikėjai dovanojo gėles ir apkabinimus.

„Dabar atliksime dainą, kurią aš parašiau apie nelinksmą žmogų, bet labai geram žmogui“, – apie naują kūrinį kalbėjo Jazzu. Iš karto po jos žodžių pasigirdo muzika.

REKLAMA

Vėliau suskambėjo daina, kurią Jazzu apibūdino rudeniška. Jausmingą ir dramatišką baladę „Lower Than the Ground“, kuri jau spėjo užkariauti lietuvių širdis, atlikėja dainavo į taktą plojant žiūrovams.

Po dainos Jazzu nusispyrus batus ir trumpam apleidus sceną žiūrovų dėmesį patraukė ant jos užlipęs choras. Po trumpo ir ausiai kiek neįprasto kūrinio Jazzu atsisėdo prie fortepijono. Scena užtemo, o prie instrumento sėdinčią Jazzu apšvietė geltona spalva.

Koncerto metu suskambėjo visai neseniai atlikėjos pristatytas elektroninė muzikos kūrinys „You Give Nothing“. Kaip pati Justė anksčiau minėjo, kūrinys apie žmogų, kuris tampo tavo gyvenimo dalimi, o paskui dingsta, pirma suteikdamas džiaugsmą, vėliau paskui skausmą. 

REKLAMA

„Šitas vakaras man labai svarbus, nes ant scenos nebuvau tris mėnesius. Labai pasiilgau jos, patinka man scena. Jaudulys sumišęs su baime. Leonas taip pat vakar nervinosi“, – po atlikto kūrinio su žiūrovais bendravo J. Arlauskaitė.

Po kiekvienos dainos Jazzu sulaukdavo daug aplodismentų ir gėlių.

„Mes džiaugiamės sugrįžę. Noriu padėkoti visiems, kurie mane palaikė. Ačiū Leonui už kantrybę. Didžiuojuois tavimi ir savimi. Mes tikrai niekur nedingsim. Sugalvojau norą prieš tris mėnesius, kad viskas būtų gerai. Labai svarbu, kad būtume sveiki“, – džiugesį išreiškė Jazzu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų