REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 „Lotus“ pilotas Kimi Raikkonenas jau dabar gailisi perėjimo į „Ferrari“. Tokia yra buvusio F-1 piloto, dabar RTL komentatoriaus, Christiano Dannerio nuomonė.

REKLAMA
REKLAMA

Pastarojo teigimu, suomis dabar yra nepatenkintas ne tik „Lotus“ ekipos finansine situacija, bet ir tuo, jog 2014 m. turės sugrįžti į „Ferrari“.

REKLAMA

„Kimi yra nepatenkintas tuo, jog jo vadybininkas siunčia jį atgal į „Ferrari“, – sakė RTL komentatorius C. Danneris.

„Jis žino kokia dabar ten situacija, mato, jog jie neturi šansų nugalėti lenktynėse.“

„Lotus“ komanda jam suteikė visišką laisvę ir kaip matome dabar visi – davė geresnį bolidą. Ką jis darys, kai Luca di Montezemolo jam pareikš, jog jis per dažnai lankosi įvairiuose vakarėliuose?“

Žvelgiant iš finansinės pusės, panašu, jog K. Raikkonenas priėmė gerą sprendimą. Dabartinė suomio ekipa „Lotus“ iki šiol nėra išsprendusi finansinių problemų. Nežinia gaubia ir naujuosius komandos investuotojus „Quantum“.

REKLAMA
REKLAMA

Vokietijos „Sport Bild“ teigia, jog „Quantum“ vadovas Mansooras Ijazas yra siejamas su neaiškiais sandėriais, kurie taip ir neišvydo dienos šviesos. Tuo tarpu F-1 korespondento Livio Oricchio teigimu, minėtasis M. Ijazas pernai mynė teismų slenksčius dėl negražintų didelių paskolų.

Nesumokėtą atlyginimą siekiantis gauti K. Raikkonenas gali tikėtis pagalbos iš F-1 komercijos teisių valdytojo Bernie Ecclestone‘o. Kaip rašoma „Der Spiegel“ žurnale, britas dalį „Lotus“ komandai skirtų pinigų už rezultatus šių metų sezone galėtų pervesti į suomio sąskaitą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Apie K. Raikkoneno situaciją nuomonę išsakė buvęs F-1 pilotas Timo Glockas, kuris 2012 m. gale buvo priverstas nutraukti sutartį su „Marussia“ ekipa, kadangi pastaroji nebegalėjo sportininkui mokėti sutarto atlyginimo.

„Tai parodo kas iš tikrųjų šiuo metu vyksta „Formulėje-1“, – sakė praeityje F-1 lenktyniavęs vokietis.

„Šis sportas turi gerai pagalvoti jei nori ir toliau egzistuoti. Visos komandos, išskyrus „Ferrari“ ir „Mercedes“, turi problemų. Jiems derėtų susimąstyti ar teisinga yra tai, jog sportininkai negauna atlyginimo“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų