REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 Sebastiano Vettelio triumfo kelią ne pirmus metus stebintis „Mercedes“ pilotas Lewisas Hamiltonas pareiškė, kad gali nutikti taip, jog jis taip ir neiškovos antrojo F-1 čempiono titulo.

REKLAMA
REKLAMA

Britas sutinka, jog 2014 m., kuomet visos komandos susidurs su dideliais pokyčiais, bus puiki proga iš čempionų sostų išstumti minėtąjį S. Vettelį ir jo komandą „Red Bull“. Tačiau „Mercedes“ lenktynininko teigimu, tai padaryti bus itin sunki užduotis.

REKLAMA

„Esu įsitikinęs, jog kitais metais mes būsime konkurencingi. Bet negali žinoti. Galbūt viskas susiklostys taip, jog daugiau čempionu netapsiu. Taip gali nutikti mūsų sporte, kas žino?“, – sakė „Mercedes“ pilotas L. Hamiltonas.

L. Hamiltono teigimu, mintys apie tai, jog jis gali neiškovoti antrojo čempiono titulo jo negąsdina.

„Anksčiau tokios mintys būtų kėlusios siaubą. Tačiau dabar taip nėra. Su dideliu malonumu lenktyniauju. Man patinka varžytis. Sėdęs už bolido vairo atiduodu viską. Man patinka pakilimai ir nuolydžiai. Nenorėčiau, kad viskas būtų tobula.“

„Galų gale gyvenimas nėra vien tik lenktynės. Noriu lenktyniauti tiek kiek tik galiu ir noriu iškovoti kuo daugiau pergalių. Tačiau taip pat noriu pasimėgauti ir kitais gyvenimo malonumais. Esu tikrai dėkingas už tai, jog čia esu. Atvėriau duris į F-1 kitoms kultūroms. Man tai daug reiškia. Dabar lenktynėse lankosi juodaodžiai kartu su indais bei azijiečiai. Džiaugiuosi būdamas tuo, kuris kadaise pralaužė ledus.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų