REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vilniaus Gedimino technikos universiteto (VGTU) absolventų Evelinos Gumuliauskaitės ir Lauryno Žakevičiaus darbas pelnė apdovanojimą tarptautiniame įdomiausių ir kokybiškiausių privačių ir visuomeninių pastatų interjerų konkurse „Interia Awards 2013”. Privataus namo Vilniuje interjeras sužavėjo profesionalią vertinimo komisiją ir buvo paskelbtas geriausiu kategorijoje „Namas iki 300 m2“.

REKLAMA
REKLAMA

Lietuvos architektų L. Žakevičiaus ir E. Gumuliauskaitės projekte daug dėmesio skirta funkcinėms zonoms – sukurta patogi ir estetiška erdvė, kurioje dominuoja tikslios ir išgrynintos formos. Interjere vyrauja balta spalva, funkcionalus apšvietimas ir lakoniški baldai, kurių dauguma buvo suprojektuoti specialiai šiam projektui.

REKLAMA

„Išskirtinė vyninė, virtuvė su didele sala patogiam darbui ir virš jos įrengtais stoglangiais, o vakare šviečianti virtuvės zonos lubų plokštuma“, – sukurto interjero privalumus vardijo VGTU absolventė E. Gumuliauskaitė.

Pasak architektės, apdovanotąjį interjerą maždaug prieš pusmetį pastebėjo Maskvos leidybos namų „Salon Press“ atstovas Baltijos šalims. O šio rudens pradžioje VGTU absolventus pasiekė laiškas iš Rusijos, kad projektas nominuotas portalo archiprofi.ru organizuojamo konkurso „Interia Awards 2013“ kategorijoje „Namas iki 300 m2“. Geriausius projektus dvi savaites renka profesionalų komisija ir portalo skaitytojai.

REKLAMA
REKLAMA

Konkursą „Interia Awards 2013“organizuojantis portalas archiprofi.ru yra vienas populiariausių ir architektūros profesionalų labiausiai vertinamų. Čia pateikiama daugiau kaip 7 tūkst. įvairių interjero projektų. „Interia Awards“ konkurso tikslas – išrinkti įdomiausius ir kokybiškiausius privačių ir visuomeninių pastatų interjerus.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų