REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Nuo šiandien išmaniųjų telefonų su „Windows Phone“ operacine sistema turėtojai gali parsisiųsti SEB banko paslaugų internete programėlę. Ji padės SEB banko klientams paprasčiau naudotis internetinės bankininkystės paslaugomis ir prisijungti prie išmaniesiems telefonams pritaikytos SEB banko paslaugų internetu svetainės, sakoma banko pranšime.

REKLAMA
REKLAMA

Tokia pati programėlė nuo šiandien prieinama ir SEB banko klientams Latvijoje ir Estijoje.

SEB bankas yra pirmoji finansinė institucija Baltijos šalyse, kuri klientams, turintiems išmaniuosius „Windows Phone“ telefonus, suteikia galimybę patogiau atlikti kasdienes finansines operacijas, – sako Tautvydas Dagys, „Microsoft Lietuva“ technologijų ekspertas. – Noriu pastebėti, kad išmaniųjų „Windows Phone“ telefonų Lietuvoje jau parduodama tris kartus daugiau nei su iOS operacine sistema“.

REKLAMA

Pranešama, kad SEB banko programėlė padės paprasčiau ir greičiau pervesti pinigus į savo ar kitų asmenų sąskaitas, sužinoti sąskaitos, debeto ir kredito kortelės likučius. Verslo klientai taip pat galės patvirtinti paruoštus mokėjimo nurodymus, patogiai prisijungti ir prie įmonės sąskaitų, ir prie asmeninių. Naudojantis programėlėje esančiu žemėlapiu galima patogiai surasti SEB skyrių ir bankomatą.

Gyventojai ir įmonės, norintys naudotis banko paslaugomis mobiliajame telefone, turi sudaryti elektroninių paslaugų teikimo sutartį bet kuriame SEB klientų aptarnavimo skyriuje. SEB banko paslaugų internete programėlė yra nemokama, ją iš „Windows Store“ gali parsisiųsti „WindowPhone 8” ir „Windows Phone 7.5” vartotojai, sakoma pranešime.

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų