REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Vakar (lapkričio 4 d.) vykęs modelių konkursas RUTA MODEL LOOK 2013, kuriame pagrindiniu prizu buvo kontraktas su japonų modelių agentūra „Satoru Japan“, pasisuko netikėta linkme, kai šios puikiai pasaulyje žinomos agentūros atstovai nusprendė nugalėtojomis paskelbti net dvi merginas.

REKLAMA
REKLAMA

Nugalėtojomis tapo gražuolės Greta Kriaučiūnaitė iš Ukmergės ir Viktorija Vilkelytė iš Jurbarko. Vertėtų paminėti, jog konkurse galėjo dalyvauti tik patirties neturinčios merginos, o šioms net savaitę buvo vedami profesionalūs modelių kursai, kurių metu buvusio modelio Rūtos Bartašiūtės vadovaujama agentūra „RUTA Model Management“ padėjo merginoms įgyti naujų įgūdžių ir žinių.

REKLAMA

Dėl šios priežasties konkurse dėmesio susilaukė ir dar dvi merginos – Gintarė Jareckaitė (Vilnius) bei Radvilė Semaškaitė (Vilnius). Agentūra ištesėjo duotus pažadus ir išrinktos merginos kartu su „RUTA Model Management“ vadove R. Bartašiūte vyks į Paryžių, kur bus pristatytos garsioms modelių agentūroms – IMG, Women, Elite, Next, Viva ir kitoms.

Finalo metu merginos taip pat turėjo progą pademonstruoti dizainerės Dianos Nevedomskytės vakarinių suknelių kolekciją „Šilkas“ ir butiko „Milano Mada“ drabužių kolekcijas.

REKLAMA
REKLAMA

Išskirtinio grožio nugalėtojos buvo išrinktos net iš 12 dalyvių, tačiau merginos dar prieš rezultatų paskelbimą prisipažino, jog joms nugalėti gali padėti ryžtas:

Viktorija Vilkelytė: „Kokios savybės man gali padėti laimėti? Manau, jog ryžtas, pastangos viską padaryti geriausiai, esu išskirtinių bruožų ir tikrai užsispyrusi! Mano svajonė – patekti ant populiarių žurnalų viršelių ir turėti galimybę lygiuotis su geriausiais pasaulio modeliais. Pavyzdžiu laikyčiau turbūt modelį Tildą Lindstam.“

Greta Kriaučiūnaitė: „Na, laimėti galėtų padėti pasitikėjimas savimi, ryžtas, tikėjimas pergale. Stengiuosi padaryti viską maksimaliai gerai. Mano, kaip modelio, svajonė būtų pristatinėti įžymių dizainerių kūrinius, pavyzdžiui, „Victoria’s Secret“, „Calvin Klein“ ir kitus. Labiausiai žaviuosi modeliu iš Lietuvos Kristina Tučkute.”

Nugalėtojų, dalyvių bei renginio akimirkų nuotraukas galite pasižiūrėti žemiau pateiktose nuotraukų galerijose.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų