REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ilgąjį Vėlinių savaitgalį, kol žmonės buvo išvykę iš namų ir lankė artimųjų kapus, vagys nesnaudė. Saugos tarnybos „Ekskomisarų biuras“ duomenimis, ilgąjį savaitgalį užfiksuota apie 20 proc. daugiau iškvietimų į saugomus objektus, o įtariamų nusikaltėlių gaudynės Visagine ant prekybos centro stogo priminė įtempto siužeto Holivudo filmo scenarijų.

REKLAMA
REKLAMA

Lapkričio 1-osios naktį, 1 val. 55 min., Visagine prekybos centrą „Domino“ saugantis saugos tarnybos „Ekskomisarų biuras“ darbuotojas per vaizdo stebėjimo sistemą pastebėjo, kaip du asmenys užsikabarojo apsauginėmis grotomis, perlipo lauke įrengtą prekių eskalatorių ir pateko į prekybos centrą. Tuo metu suveikė apsaugos signalizacija ir į pagalbą pastate budinčiam apsaugos darbuotojui atskubėjo „Ekskomisarų biuro“ greitojo reagavimo grupė. Įsibrovėliai iš prekybos centro bandė pasprukti kaip filme – išlaužę stoglangį, jie užlipo ant prekybos centro stogo, tačiau juos pasivijo apsaugos darbuotojai. Sulaikomi įtariamieji priešinosi, todėl prieš juos buvo panaudotos specialiosios priemonės – koviniai veiksmai ir antrankiai.

Sulaikyti du įtariamieji Visagino miesto gyventojai. Vienas jų 1990, kitas – 1991 metų gimimo. Sulaikytieji buvo perduoti policijai ir uždaryti į areštinę. Dėl šio įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų