REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Seimo pirmininkė Loreta Graužinienė tvirtina neketinanti dalyvauti artėjančiuose prezidento rinkimuose. „Yra patvirtintas Darbo partijos (DP) kandidatas Artūras Paulauskas, kuris tikrai kandidatuos. Ateinančių metų rinkimuose tikrai nebūsiu kandidate į prezidentus“, – LRT televizijos laidoje „Teisė žinoti“ sakė parlamento vadovė.

REKLAMA
REKLAMA

L. Graužinienė pabrėžė, kad atsakingai žiūri į Seimo pirmininkės pareigas. „Man šiuos trejus metus yra labai svarbi Seimo pirmininko pozicija, man tai priimtina pozicija. Turiu darbo patirtį Seime“, – kalbėjo L. Graužinienė.

REKLAMA

Seimo pirmininkė toliau tvirtina neketinanti išsiginti savo žodžių dėl svarbiausių politinių figūrų šalyje. „Aš noriu pasakyti, kad esu viena iš šalies vadovių, Seimo pirmininkė taip pat yra vadovė. Tikrai nesiruošiu išsiginti savo žodžių“, – kalbėjo L. Graužinienė.

Pasak jos, visos trys valdžios turi dirbti kartu ir esą tik tuomet bus galima šalyje pasiekti atitinkamų rezultatų.

„Nė viena valdžia neturi dirbti dėl savo reitingų, turi dirbti ir tarnauti Lietuvos žmonėms. Aš nematau jokių problemų dirbti su bet kuria valdžia. Jei kas nenori dirbti, tai čia yra tų žmonių problema. Mes su premjeru labai gerai dirbame, diskusijose gimsta įvairiausių pasiūlymų. Vyriausybė ir parlamentas dirba ranka rankon. Norėtųsi, kad visos trys valdžios dirbtų kartu“, – tvirtino Seimo pirmininkė.

REKLAMA
REKLAMA

Laidos vedėjos paklausta, kokius išskirtų svarbiaus, nuveiktus darbus parlamento vadovė pažymėjo, kad mėnuo yra mažas laiko tarpas tai įvertinti.

„Paprastai yra tradicija, kad politikai vertinami po šimto dienų. Tų darbų nuveikta nemažai. Kurie labai svarbūs ir skubūs, tai biudžeto klausimai, vyksta svarstymas Seime, taip pat ir užsienio politikos klausimai, vizitas Gruzijoje“, – nuveiktus darbus nuo išrinkimo Seimo pirmininke vardijo L. Graužinienė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų