REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Seimo pirmininkė Loreta Graužinienė tiesioginiame eteryje stojo į žodžių kovą su laidos “Teisė žinoti” žurnaliste Rita Miliūte, informuoja naujienų portalas lrytas.lt.

Pirmasis interviu, po kurio R. Miliūtė sulaukė Seimo pirmininkės kritikos – nebuvo pamirštas: politikė bandė žurnalistės kantrybę frazėmis “geras žurnalistas turėtų”, o žurnalistė atsakinėjo, kad kaip tik ir yra savo srities profesionalė.

Laidos pradžioje L. Graužinienė pareiškė, kad prezidentės atsiprašyti neketina. Pasak Seimo pirmininkės, prezidentė privalėjo dalyvauti renginyje. Ji taip pat teigė, kad jos frazė “as, kaip šalies vadovė” nėra klaidinga, nes Seimo pirmininkė – viena iš šalies vadovių ir labai svarbi politinė figūra.

Politikei taip pat buvo užduoti klausimai apie Kovo 11-osios akto signataro Algirdo Patacko patraukimą baudžiamojon atsakomybėn dėl kaltinimų vagyste iš prekybos centro „Hyper Maxima“.

REKLAMA
REKLAMA

Atsakydama politikė pasiūlė žurnalistei į šią istoriją žiūrėti “kaip jautriai moteriai”.

Balsas.lt primena, kad per pirmąjį naujai išrinktos Seimo pirmininkės interviu, R. Žiliūtė atakavo L. Graužinienę nepatogiais klausimais apie V. Uspaskicho požiūrį į teismus ir teisėjus, kuriuos jis vadino nusikaltėliais. Politikė aštriai sukritikavo žurnalistę, pareiškė, kad ji neturėtų dirbti valstybinėje televizijoje ir išsikvietė pokalbiui Lietuvos radijo ir televizijos vadovą Audrių Siaurusevičių. Pastarasis vėliau tvirtino, kad priekaištų dėl žurnalistės ir LRT laidų nesulaukė.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų