REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Neseniai paaiškėjo, kad naujo kriminalinių dokumentinių filmo ciklo premjera televizijos žiūrovams įvyks 2014-ųjų sausio pradžioje.

REKLAMA
REKLAMA

Anksčiau buvo numatyta, kad dokumentinių filmų ciklą, kuriame bus pasakojamos įdomiausios istorijos iš trijų žurnalisto Dailiaus Dargio knygų „Tikroji Daktarų istorija“, „Kruvinasis mafijos maršrutas“ ir „Vilniaus bomberio išpažintis“, vieno didžiausių Lietuvos komercinių kanalų žiūrovai išvys lapkritį, tačiau planai pasikeitė ir jį pristatyti ketinama iškart po Naujųjų metų, sausio pradžioje.

REKLAMA

„Tai bus analogų neturintis televizijos projektas, todėl jam skiriu visas savo jėgas ir laiką. Galiausiai nusprendžiau nesiblaškyti ir dirbti tik prie šio projekto, – kalbėjo filmų ciklo autorius D. Dargis. – Neslėpsiu, kad televizija mane seniai traukė. Labai malonu dirbti su savo darbą išmanančiais profesionalais bei bendraminčiais. Kasdien mūsų darbo tempas intensyvėja. Dabar pats darbymetis, kupinas daugybės įdomių, nenuspėjamų dalykų. Šis ruduo išties karštas.“

REKLAMA
REKLAMA

Intensyvūs 12 dalių dokumentinių filmų ciklo filmavimai pradėti jau šių metų rugpjūčio pradžioje. Pasidalyti garsiausiomis kriminalinėmis istorijomis prieš įjungtą vaizdo kamerą sutiko ne tik buvę ir esami žymiausi Lietuvos teisėsaugos profesionalai, bet ir asmenys iš mafijos pasaulio.

Dokumentinių filmų ciklą D. Dargiui padeda kurti daugybės žiūrovų pamėgtų serialų „Pasmerkti“, „Svetimi“, „Moterys meluoja geriau“ kūrėja bendrovė „Videometra“.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų