REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Lapkričio 16 dieną „Siemens“ arenoje įvyks išskirtinis, pasaulinio lygio Bushido HERO‘S 2013 turnyras. Šiame turnyre bušido sirgaliai turės unikalią galimybę išvysti ne tik MMA Bushido kovas, bet ir KING OF KINGS (KOK) pasaulio taurės turnyrą.

REKLAMA
REKLAMA

KOK pasaulio taurės turnyro metu susikaus keturi stipriausi šios svorio kategorijos pasaulio kovotojai, iš kurių per vakarą liks tik vienas - pasaulio taurės čempionas. Be to, bušido sirgaliams pakilią nuotaiką padės sukurti nuostabios merginos.

REKLAMA

Tuo tarpu bušido ringuose nenugalimas Ignas Barysas ruošiasi ypač įtemptai kovai prieš jam iššūkį metusį ISKA pasaulio čempioną Bartoszą Botwiną.

Ignui nusprendus išbandyti savo jėgas kovojant pagal K-1 taisykles, ne vienas pasaulinio lygio kovotojas pareiškė norą su juo susikauti. Vien artėjančiame HERO‘S turnyre net keturi žinomi kovotojai tapo pretendentais tapti Igno priešininkais. Šį kartą lietuvis pakėlė pasaulio čempiono mestą pirštinę. Jau iš anksto galima tikėtis įdomios ir nenuspėjamos kovos. Abiejų priešininkų galimybės ir jėgos laimėti visiškai panašios – abiejų tas pats amžius, ūgis, bei abu gali pasigirti turtinga patirtimi ringuose.

REKLAMA
REKLAMA

Ignas šiai kovai ruošiasi ypač intensyviai. Paklaustas kodėl sutiko susikauti būtent su šiuo kovotoju, jis atsakė, jog niekada nesirinktų silpno priešininko. Jeigu kautis, tai tik su sau lygiais arba pranašesniais kovotojais, nes tai ir yra tikrasis kelias į pergalę. Aš noriu kautis tik su stipriausiais, tai mano variklis, verčiantis temptis aukštyn, tobulėti kaip kovotojui. – sakė Ignas.

Tuo tarpu Bartosz Botwina taip pat nusiteikęs ypač pakiliai. Anot jo, jis peržiūrėjo visas įmanomas internete esamas Igno kovas, todėl mano, jog turi pakankamai medžiagos pasiruošti šiai kovai. Anot pasaulio čempiono, Ignas – pagarbos vertas kovotojas ir tai tik dar labiau kaitina kraują laukiant šios kovos. Paklaustas ką norėtų palinkėti savo varžovui jis atsakė, jog linki geros ir sąžiningos kovos, o visa kita paaiškės nuskambėjus gongui.

Kuomet į ringą žengia du patyrę kovotojai, kovos baigties neįmanoma nusakyti iš anksto. Belieka tikėti Igną visuomet lydinčia sėkme, o visa kita palikti pačiam Ignui.

Daugiau informacijos apie artėjantį turnyrą www.bushido.lt.

Užsakymo nr. 1110R

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų