REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vilniuje, Kaune ir Klaipėdoje veikianti dalinimosi automobiliu (angl. car sharing) paslauga „CityBee“ nuo šiol teikiama ir studentų miesteliuose. Šiandien Vilniuje, Saulėtekio studentų miestelyje atidaromos dvi naujos studentams skirtos aikštelės. Kaune, Kauno technologijos universiteto (KTU) studentų miestelyje aikštelė veikia jau nuo praėjusios savaitės. Kartu su studentams skirtomis aikštelėmis startuoja ir „CityBee“ socialinė kampanija „Stabdyk arklius“, kuri skatins vairuoti atsakingai.

REKLAMA
REKLAMA

Anot „CityBee“ veiklos vadovo Aurimo Drūčio, dalinimosi automobiliu paslaugos pasiūlymas studentams – didelis žingsnis įmonės veikloje, nors užsienyje studentai jau senokai naudojasi šia paslauga ir yra labai aktyvūs jos vartotojai. „Kitų šalių praktika rodo, jog studentai aktyviai naudojasi dalinimosi automobiliu paslauga dėl įvairių priežasčių: nereikia rūpintis automobilių priežiūra ar nuolatine stovėjimo vieta, jie visuomet po ranka, švarūs bei tvarkingi, o svarbiausia – paslauga kainuoja išties nedaug. Tad ir mes tikimės, jog naujos „CityBee“ aikštelės Vilniaus bei Kauno studentų miesteliuose patrauks dėmesį bei suteiks studentams daugiau mobilumo“, – sakė „CityBee“ veiklos vadovas.

REKLAMA

Kartu su naujomis aikštelėmis startuoja ir socialinė kampanija „Stabdyk arklius“, kuria siekiama paskatinti studentus vairuoti atsakingai. Lietuvoje daugumą eismo įvykių sukelia vairuotojai – 2012 m., Lietuvos automobilių kelių direkcijos prie Susisiekimo ministerijos duomenimis, tokių eismo įvykių buvo 66 proc. Statistiškai iš vairuotojų, dėl kurių kaltės įvyksta eismo įvykiai, dauguma neturi dviejų metų stažo. Studentai – į rizikos grupę patenkantys eismo dalyviai, tad, kaip teigia A. Drūtys, atidarant naujas „CityBee“ dalinimosi automobiliu aikšteles, tuo pačiu siekiama ir paraginti atsakingą elgesį keliuose.

REKLAMA
REKLAMA

Socialinės kampanijos „Stabdyk arklius“ metu užsiklijavę ant automobilių specialų kampanijos lipduką studentai dalyvaus akcijose ir įvairiuose konkursuose, kurių metu bus skatinami nepamiršti saugaus vairavimo taisyklių. Sėkmingai startavus su studentų auditorija, kampanija „Stabdyk arklius“ bus toliau tęsiama, raginant saugiau vairuoti ir kitus „CityBee“ vartotojus.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų