REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 Po dviejų pralaimėtų rungtynių Novopolocke niekas nesitikėjo tokios triuškinančios pergalės, kokią Elektrėnų „Energija“ šį vakarą savo žiūrovų akivaizdoje pasiekė prie „Chimik-SKA2” ledo ritulininkus. Elektrėniškiai net 10:1 (1:0, 6:1, 3:0) pažemino svečius.

REKLAMA
REKLAMA

Rungtynių intriga truko iki 23 susitikimo minutės – pirmajame kėlinyje buvo pelnytas vienintelis įvartis, tuomet pačioje antrojo kėlinio pradžioje įvartį pelnė svečiai, kaip vėliau paaiškėjo ir vienintelį. Po keletos akimirkų prasidėjo elektrėniškių šturmas – 6 įvarčius per 13 min. pelnę „Energijos“ ledo ritulininkai jokių vilčių varžovams nepaliko.

REKLAMA

Apie rungtynes Dovydas Kulevičius: „Labai džiaugiuosi, kad laimėjome, nes pas juos buvo sunkios rungtynės, kurias mes pralošėme. Mūsų pergalės priežastis – visi lygus penketukai. Kiekvienas žaidėjas žaidė maksimaliai atsidavęs ir kiekvienas penketas buvo rezultatyvus – tai iš esmės nulėmė tokį rezultatą“.

Kaip vertinate Povilo Verenio debiutą?

- „Jis sužaidė gerai kaip ir visas penketukas ir visa komanda. Džiaugiuosi, kad tiek Povilas tiek Martynas (Šlikas) buvo rezultatyvūs, kuriems tai pirmosios rungtynės po ilgesnės pertraukos.

REKLAMA
REKLAMA

Ko sirgaliai gali tikėtis rytdienos rungtynėse?

- „Rytoj bus nauja kova, manau jie padarys išvadas, kad su mumis negalima juokauti, ypatingai namuose, kai palaiko savi sirgaliai. Aš tikiuosi vėl puikaus sirgalių palaikymo, nes išvien – mes jėga!”.

„Energijos“ gretose puikiai debiutavo P.Verenis, įmušęs 2 įvarčius (29:35 ir 40:44 min.). Taip pat 2 tikslius smūgius atliko ir jaunasis Dominykas Bisturys (32:29 ir 49:46) o dar net 6 žaidėjai pelnė po įvartį: Dovydas Kulevičius (4:45 min.), Šarūnas Kuliešius (23:29), Rolandas Aliukonis (26:04), Andrius Židkovas (31:13), Deividas Kazlauskas (36:29) ir Martynas Šlikas (43:00).

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Energijos“ vartus beveik visas rungtynes gynė Nerijus Dauksevičius. Jį 44-ą minutę pakeitė jaunasis Donatas Žukovas.

Vienintelio įvarčio svečių gretose autorius – Jevgenijus Skakunas (21:09).

„Energija“ (33 tšk.) turnyrinėje lentelėje pakilo į 6-ą vietą, o „Chimik-SKA-2“ (39 tšk.) lieka 4-oje pozicijoje.

Pirmadienį šios komandos Elektrėnuose susitiks dar kartą. Rungtynių pradžia 18.00 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų