REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kiekvieną dieną valgome tam, kad išgyventume. Tačiau yra žmonių, kurie valgo ir dėl kitų priežasčių, kurios labai nustebintų trečiųjų šalių gyventojus. Turima omeny, kad kai kurie asmenys paprasčiausiai švaisto maistą dėl iššūkių. Beje, tokia „pramoga“ gali būti ir labai pavojinga. Tačiau didelė dalis maisto iššūkių yra paprasčiausiai keisti ir visiškai beprasmiai, rašo toptenz.net.

REKLAMA
REKLAMA

10. Aštriųjų pipirų iššūkis

Maisto iššūkiai, kuriuose naudojami čili pipirai yra vieni žinomiausių. Dažniausiai žmonės prisigrūda į burną tiek pipirų kiek tik gali ir varžosi, kam ilgiau neprireiks vandens. Nei vienas iš tokių iššūkių dalyvių paprastai nesimėjgauja šiomis varžybomis, bet jų draugams, fiksuojantiems rezultatus, tai visai smagu. Taip pat yra restoranų, kurie siūlo savo klientams iššūkį – suvalgyti kuo daugiau vištienos sparnelių su Habanero padažu. Už rekordinį skaičių laimėtojo nuotrauka atsitranda ant restorano „Garbės sienos“ ir jam arba jai dar padovanojamas bokalas alaus.

REKLAMA

Tarp aštriausių iššūkiams naudojamų pipirų yra Habanero čili pipiras ir aitrusis pipiras vaiduoklis. Nors Habanero čili pipiro vartojimas gali būti gana skausmingas, jis nėra labai pavojingas, jei jūs galite valgyti labai aštrų maistą. Tuo tarpu aitrusis pipiras vaiduoklis, laikomas aštriausiu pipiru pasaulyje, yra gana pavojingas, ir rekomenduojama jo nenaudoti jokiuose iššūkiuose. Toks stiprus pipiras turėtų būti naudojamas tik mažais kiekiais dideliuose maisto kiekiuose.

REKLAMA
REKLAMA

9. Raugintų agurkėlių iššūkis

Net jei mėgstate raugintus agurkus, šis maisto iššūkis tikriausiai jūsų nesuviliotų. Nors apie jį žinoma nedaug, tačiau keli esminiai aspektai yra aiškūs. Per šį iššūkį reikia suvalgyti visus stiklainyje esančius agurkus ir išgerti skystį, kuriame jie buvo. Kai kuriais atvejais yra nurodomas laiko limitas, per kurį reikia atlikti šią užduotį.

8. Hamburgerių iššūkis

Daug restoranų siūlo išbandyti jėgas ir įveikti didžiulį burgerį, bet vienas restoranas nusprendė hamburgerių mėgėjams pasiūlyti tikrai heraklišką išbandymą – jų pagamintas hamburgeris sveria beveik tris kilogramus. Hamburgeriui gaminti sunaudojami du svogūnai, du pomidorai ir visa gūžė kopūstų. Jei tą dieną esate nelabai alkani, restorane taip pat galima užsisakyti ir šiek tiek mažesnius hamburgerius, sveriančius tik 1,4 kilogramo. Įveikusiems didžiuosius hamburgerius restoranas įteikia įvairius prizus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vienas internetinis iššūkių puslapis leidžia pasigėrėti naminėmis tokių iššūkių versijomis. Taigi, galite gigantišką hamburgerį pasigaminti namuose ir filmuoti jo suvaldymo procesą. Tikslas yra nusimatytą maisto kalną įveikti per dvi valandas. Jei Jums pavyksta, galite laimėti 500 dolerių.

7. Sūrių krekerių iššūkis

Sūrių krekerių iššūkis skamba gana paprastai. O jo metu per minutę dažniausiai reikia suvaldyti numatytą skaičių labai sūrių krekerių. Turint omeny, kad krekeriai ne tik labai sausi, bet ir sūrus, dalyviai dažnai pajunta, kad iššūkis yra kur kas sudėtingesnis, nei iš pradžių atrodė. Daugelis žmonių bando daug kartų, bet dažniausiai lėkštėje vis lieka keli krekeriai.

REKLAMA

6. Pieno iššūkis

Pieno iššūkis yra viena iš tų veiklų, kai grupė žmonių taip baisiai nuobodžiauja, kad sugalvoja vartoti pieno produktus tol, kol juos ima pykinti. Dažniausias modelis – asmuo turi išgerti beveik 4 litrus pieno (galoną) per valandą. Žimoma, tokiu atveju išvengti pykinimo ypatingai sunku. Nors daugelis nebandžiusiųjų teigia, kad tai neturėtų būti sudėtinga, reiktų suvokti, kad žmogaus organizmas negali iš karto priimti tokio pieno kiekio.

Laukite tęsinio.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų