REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 Keturi Gazos Ruožo kovotojai naktį žuvo per susišaudymą su Izraelio kariais, pasiųstais naikinti tunelių, kuriuos iškasė šį palestiniečių anklavą valdantis islamistų judėjimas „Hamas“, penktadienį pranešė pareigūnai abipus sienos.

REKLAMA
REKLAMA

„Hamas“ sukarinto sparno vietos vadai žuvo nuo tankų ugnies, nurodė palestiniečių pareigūnai, tuo tarpu Izraelio armija paskelbė, kad penki jos kariai buvo sužeisti detonavus sprogstamajam užtaisui.

REKLAMA

Palestiniečių pareigūnai sakė, kad kovotojų vadas Rabieh Barikeh (Rabija Barika) žuvo per susišaudymą ketvirtadienio vakarą, o Khaledas Abu Bakras (Chalidas Abu Bakras) buvo sunkiai sužeistas ir naktį mirė.

Vėliau buvo rasti Mohammedo al Qassaso (Mohamedo Kasaso) ir Mohammedo Daoudo (Mohamedo Daudo) kūnai.

Pasak pareigūnų, visi keturi žuvusieji buvo „Hamas“ sukarinto sparno – Izz ad Deeno al Qassamo (Iz ad Dino Kasamo) brigadų – vietos vadai.

REKLAMA
REKLAMA

Tuo tarpu Izraelio kariuomenė pranešė, kad susirėmimas prasidėjo detonavus sprogstamajam užtaisui, kai žydų valstybės kariai buvo pasiųsti blokuoti tunelio, vedančio iš Gazos Ruožo į Izraelį, kuris esą buvo naudojamas kovotojų išpuoliams rengti.

Naujienų agentūros BNS informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo draudžiama.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų