REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Nieko neveikimas yra šios valdžios bruožas“, – taip, praėjus ketvirčiui Seimo kadencijos, valdžios darbą apibūdino liberalas Remigijus Šimašius. Seimo narys konservatorius Dainius Kreivys pritarė kolegai ir teigė, kad Seime atlyginimas jam mokamas be reikalo.

REKLAMA
REKLAMA

 „Šiandien Seime mes matome labai aiškią stagnaciją. Seime, turiu prisipažinti, algą gaunu beveik veltui, nors kiekvieną dieną aš būnu jame nuo ryto iki vakaro, bet Seimo salėje netenka pabuvoti. Įstatymų nėra. (...) Prieš tai ištisai neturėjome sesijų, man labai sunku suprasti, kas vyksta. Stagnacija ir nieko neveikimas yra labai jaučiamas. Iš kitos pusės mes matome aiškų šios valdžios savanaudiškumą“, – dėstė D. Kreivys.

REKLAMA

 Seimo narys toliau laidoje piktinosi, kad valdantieji nieko neveikia, bet atlyginimų sau „pasikelti“ nepabijojo: premjeras sau prisidėjo 2 500 Lt, Seimo narių atlyginimai padidėjo 2 000 Lt, o algos atkuriamos tik daugiausiai uždirbantiems.

 „Dėl nieko neveikimo 30 proc. kyla ir elektros, ir vandens kainos gyventojams“, – pridūrė D. Kreivys.

 Laidoje „Atviras pokalbis“ dalyvavęs Seimo vicepirmininkas socialdemokratas Algirdas Sysas nesutiko su kritika ir tikino, kad D. Kreivys ir R. Šimašius be reikalo puola dabartinės valdžios atstovus.

REKLAMA
REKLAMA

 „Veikėm, kaip tai nieko neveikėm, taisėm jūsų padarytas klaidas“, – atrėžė A. Sysas.

 Darbo partijos atstovė Virginija Baltraitienė taip pat gynėsi, kad išsakyta kritika yra visiškai neadekvati valdžios darbo rezultatams.

 „Mūsų veikimas yra tikslus, planuotas, nėra chaoso, koks buvo praėjusioje Vyriausybėje“, – teigė V. Baltraitienė. „Kodėl sakoma, kad nėra posėdžių? Vyksta pirmininkavimo renginiai, ministrai privalo į juos vykti, o kad nevyktų posėdžiai, toks kartas buvo tik vienas“, – tikino pašnekovė.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų