REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šį šeštadienį, lapkričio 2 dieną, 13 val. Klaipėdos „Akropolyje“ vyks Tarptautinės fitneso ir kultūrizmo varžybos. Penkiose kategorijose susirungs pajėgiausi Lietuvos, Latvijos ir Estijos sportininkai, teigiama pranešime spaudai.

REKLAMA
REKLAMA

„Mūsų prekybos ir pramogų centre vienu metu tiek šios sporto šakos atstovų ir ryškiausių žvaigždžių dar tikriausiai niekada nebuvo. Ištreniruoti ir raumeningi vyrų bei moterų kūnai žavi ne tik aktyviai sportuojančius, bet ir tuos, kurie sportu visiškai nesidomi. Tad, kiekvienas „Akropolio“ lankytojas tikrai turės, kur akis paganyti ir kuo pasigrožėti“, – sako Klaipėdos „Akropolio“ valdytojas Ovidijus Zibalis.

Klaipėdos „Akropolis“ taps Meka visiems fitneso ir kultūrizmo sporto šalininkams. Dėl čempionų titulo kovos Lietuvos ir Europos čempionė Ilona Kokos; Latvijos, Estijos, Lietuvos ir du kartus Baltijos čempionas, prestižinio turnyro „NAC Mr. Universe“ vicečempionas Gedvydas Norkevičius; Latvijos ir Baltijos čempionė bei pasaulio čempionato prizininkė Aistė Žilinskienė; daugkartinis Latvijos, Baltijos ir Pasaulio čempionas Juri Gutcan ir kiti žinomi sportininkai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų