REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jei ir yra kas nors labiau intriguojančio, nei naujausi šiemet pasirodysiantys automobiliai, tai būtų nebent rinkas kitąmet sužavėsiantys modeliai, rašo CNBC. Dabartiniai modeliai gali pasiūlyti naujausią technologijos ir dizaino mišinį, tuo tarpu kitąmet pasirodysiantys modeliai kuriam laikui lieka uždraustu vaisiumi ir taip tik erzina autoentuziastų nekantrumą.

REKLAMA
REKLAMA

Automobilius vertinančios konsultacinės bendrovės „Kelley Blue Book“ vadovas Karlas Braueris sutiko CNBC įvardinti laukiamiausius 2014 metų automobilius.

REKLAMA

„Alfa Romeo 4C”

2009 metais su automobilių pasaulio gigantai „Fiat“ ir „Chrysler“ suvienijo jėgas, o tai, anot K. Brauerio, reiškia, kad JAV rinkai pagaliau bus pasiekiami tokie išskirtinio grožio modeliai, kaip italų „Alfa Romeo 4C”.

„Šis automobilis bus klasikinio tipo itališkas sportinis automobilis, savyje talpinantis 237 arklio galias ir svers vos 1,1 tonos”, – pasakojo automobilių ekspertas. Manoma, kad „Alfa Romeo 4C” kainuos maždaug 55 tūkst. JAV dolerių (138 tūkst. litų).

REKLAMA
REKLAMA

„Aston Martin Vanquish Volante“

Britų automobilių gamintojas yra pagrsėjęs įspūdingo dizaino ir nemažo galingumo automobiliais, todėl iš naujojo „Aston Martin“ tikimasi ne ką mažiau.

„Vanquish Volante“ šuoliuos pasitelkęs 565 arklio galias ir bus apginkluotas V12 varikliu, galinčio pasiekti beveik 300 km/h greitį. Šis automobilis kainuos 300 tūkst. JAV dolerių (750 tūkst. litų.)

4 klasės BMW

K. Brauerio teigimu, 4 serijos BMW pasižymės didele galia ir, kas įdomiausia, bus pakankamai taupus ir lengvai valdomas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Chevrolet Camaro Z/28“

Šis amerikietiškas galiūnas kitą pavasarį galės patekti į pirkėjų rankas už 55 tūkst. JAV dolerių (137 tūkst. litų). Šis modelis po kapotu slėps 500 arklio galių, o jo savininkai galės pasipuikuoti keramikiniais stabdžiais, dideliam greičiui pritaikytu kėbulu ir išskirtine aušinimo sistema.

„Cadillac ELR“

Šis JAV gamintojų kūrinys turės elektrinį motorą, tačiau tolimų kelionių nevertėtų nusiminti – automobilyje įmontuotas benzininis variklis, leidžiantis nuvažiuoti daugiau nei 500 km.

REKLAMA

Ferrari LaFerrari“

Šis superautomobilis galės pasiekti 350 km/h greitį ir savo varikliu galės pažaboti net 949 arklio galias, o nuo 0 iki 100 km/h įsibėgės per 3 sekundes.

„Ferrari“ pagamins tik 499 šio modelio automobilius, tačiau norintieji rezervuoti „LaFerrari“ modelį turėtų atsiminti, kad jo kaina siekia 1 mln. JAV dolerių (2,5 mln. litų).

„McLaren P1“

K. Braureio teigimu, šis automobilis gali nuvilti norinčius keliauti į prekybos centrą, tačiau tie, kuriems pinigai nebėra problema liks sužavėti. Kaip ir pridera tikram superautomobiliui, iki 100 km/h šis įsibėgės per mažiau nei 3 sekundes, o per 7 sekundes pasieks 200 km/h greitį.

REKLAMA

„Porsche 918 Spyder“

K. Brauerio manymu, šis automobilis yra vienas laukiamiausių metų automobilių. „Šis modelis yra ne tik laukiamas, bet ir turėtų būti tikras techninis stebuklas“ – CNBC pasakojo K. Braueris. 4,6 litro tūrio V8 variklis turės 3 elektrinius motorus, kurie „Porsche“ suteiks 268 papildomas arklio galias, o 100 km/h greitį leis pasiekti per 2,8 sekundės.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų