REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Sužaidus vieną trečiąją Baltarusijos „Aukščiausios lygos“ rungtynių stipriausias Lietuvos klubas atsisveikino su keliais žaidėjais, teigiama pranešime spaudai.

REKLAMA
REKLAMA

Komandos veteranas Aurelijus Kriščiūnas nusprendė baigti karjerą Elektrėnų „Energijoje“ ir bandys savo įgūdžius pritaikyti vienoje iš Lietuvos čempionate rungtyniaujančių ekipų. A.Kriščiūnas per 12 sužaistų čempionato rungtynių pelnė 2 įvarčius, atliko 3 rezultatyvius perdavimus ir surinko 24 baudos minutes.

REKLAMA

Jaunieji Ervinas Bazevičius, Romanas Asovskij ir Vilius Krakauskas dalyvavę pasirengimo stovykloje taip ir neįsitvirtino pagrindinėje sudėtyje. Abipusiu susitarimu daugiau šį sezoną „Energijos“ gretose neišvysime ir Algimanto Visocko, kuris per 4 sužaistas rungtynes nepelnė nė taško.

Prieš sezoną daug buvo tikėtasi iš Artūro Katulio, tačiau kol kas sportininkas yra sužaidęs tik 8 rungtynes ir atlikęs viena rezultatyvų perdavimą. A.Katulis jau kuris laikas nesitreniruoja su komanda, nes yra užsiėmęs vaikų ledo ritulio ugdymu sostinėje. Primename, kad Elektrėnų „Energija“ per 16 sužaistų Baltarusijos aukščiausios lygos rungtynių yra surinkusi 30 taškų ir dalinasi 5 – 6 vietas su Gardino „Neman“.

Artimiausios elektrėniškių rungtynės lapkričio 3 – 4 dienomis Elektrėnų ledo rūmuose prieš trečioje vietoje žengiančius Novopolocko ledo ritulininkus. Abejas dienas rungtynių pradžia 18.00 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų