REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Reperis Kanye Westas išties įsimylėjęs – o tuos, kuriuos mylime, neretai esame linkę pervertinti.

Reperis Kanye Westas išties įsimylėjęs – o tuos, kuriuos mylime, neretai esame linkę pervertinti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

36 metų dainininkas pastaruoju metu be perstojo kalba apie savo sužadėtinę Kim Kardashian, bet jo interviu su radijo laidų vedėju Ryanu Seacrestu spalio 29 dieną pralenkė visus ligšiolinius pasisakymus, rašo Huffingtonpost.com.

REKLAMA

K. Westas piktinosi, kad K. Kardashian yra nepakankamai įvertinta ir jos reputacija dažnai sumenkinama vien dėl realybės šou žvaigždės statuso. Jis su kartėliu prisiminė ir tai, kokie neigiami atsiliepimai apie ją buvo po „Met Ball“ pokylio – tuomet plačiai pasklido kalbos, esą ji buvo nepageidaujama, bet įleista tik dėl savo vaikino K. Westo populiaromo. Be to, mados ekspertai su Vogue.com prišakyje negailestingai sukritikavo jos gėlėtą suknią.

REKLAMA
REKLAMA

„Bet mes esame aukštos klasės. Turime savo šaunų stalą. Turime namus Hamptone. Turime savo jachtą ir gavome bilietus į „Met Ball“… Ir nėra nė mažiausios priežasties, dėl kurios Kim Kardashian negalėtų atsirasti ant „Vogue“ viršelio. Šiuo metu ji – daugiausiai susidomėjimo kelianti moteris. Barbara Walters jai skambina beveik kasdien… O kartu me sesame patys įtakingiausi, kalbant apie aprangą“, – kalbėjo K. Westas.

Vyras džiaugėsi, kad nepaisant visų šių neigiamų aspektų, su jo prieštaringos reputacijos mergina bičiuliaujasi buvusi prancūziškojo „Vogue“ redaktorė: „Carine Roitfeld palaiko mano mergaitę. Tai – lūžis. Egzistuoja tarsi aukštos klasės siena, ir mes ją perkopėme.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Galiausiai K. Westas priėjo prie to, kad palygino K. Kardashian su pirmąja Amerikos dama, prezidento Baracko Obamos žmona Michelle: „Niekas nežiūri, ką vilki [prezidentas] Obama. Ir Michelle Obama negali per „Instagram“ paskelbti tokios nuotraukos, kokią praeitą dieną paskelbė mano mergaitė.“

Nors K. Westas akivaizdžiai didžiuojasi savo mylimąja ir yra pasiryžęs ją ginti nuo bet kokių įžeidimų, tokie pareiškimai išprovokavo tik dar daugiau kritikos.

„Šis vyras yra mulkis. Dabar matau, kodėl jis pasirinko Kim sau į porą“, – rašė vienas komentatorius. „Jis neįkainojamas. Kai manai, kad jis jau nebegali pasakyti nieko kvailesnio, jis pralenkia pats save!“ – pridūrė kitas. „Jei pats apie save sakai, kad esi klasiškas – tai reiškia, kad toks nesi“, – rėžė dar vienas internautas.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų