REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Klaipėdoje sekmadienį įvyko pirmasis naujo sezono „Pieno žvaigždžių“ Lietuvos 3x3 lygos (L3L) Nacionalinis turas. Jame komandos varžėsi dėl 1600 litų prizinio fondo.

REKLAMA
REKLAMA

Turnyro nugalėtojais tapo Vilniaus technologijų ir dizaino kolegijos krepšininkai, finale 16:9 nugalėję „Likimas aiškus“ iš Panevėžio. Nugalėtojams atiteko 1000 litų čekis, antrosios vietos laimėtojams – 400 litų.

REKLAMA

„Pernai lygoje likome treti, taigi čia buvo žingsnis į priekį. Dabar ir ketvirtfinalis bus nebe toks baisus, šiandien pagaliau įveikėme šį etapą. Gal ir likusio sezono metu viskas bus taip gerai“, – kalbėjo nugalėtojų komandos kapitonas Deividas Aukštuolis.

Trečiąją vietą užėmė šeimininkų atstovai, „Sadvita ir Ko-Dakira“, „mažajame“ finale 12:10 įveikę Vilniaus komandą „Ferimsta-Barada“. Tai buvo pirmas kartas L3L Nacionalinių turų istorijoje, kai klaipėdiečiai tapo turnyro prizininkais.

REKLAMA
REKLAMA

Šis Nacionalinis turas – tai savotiška įžanga prieš antrąjį L3L sezoną. Penkiuose Lietuvos miestuose (Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose ir Panevėžyje) sezonas startuos lapkričio 9-10 dienomis. Registracija į lygą vyksta iki savaitės pabaigos.

Pernai lygoje dalyvavo 80 komandų iš visos Lietuvos. Lygos nugalėtojams be piniginio prizo taip pat atiteko kelionė į FIBA organizuojamas varžybas Taline. Dar viena lygos komanda vyko į tarptautinį turnyrą Kinijoje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų