REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

 Vilniaus „Lietuvos rytas“ trečiadienį stos į kovą prieš Viktorijos „Laboral Kutxa“ ekipa. Prieš dvikovą komandos treneris Dirkas Bauermannas teigė, kad nereikia panikuoti, nors atviravo, kad komandos puolimas pataruoju metu yra nekoks.

REKLAMA
REKLAMA

„Gerai, kad turime tas dvi laisvas dienas. Tose rungtynėse mes labai stengėmės, bet tiesiog nepavyko, bet turime išlikti kantrūs, juk tai nauja komanda. Pademonstravome, kad galime žaisti gerai: puikiai žaidėme kvalifikacijoje, įveikėme „Panathinaikos“, iškovojome pergalę Krasnodare. Todėl nereikia panikuoti“, - kalbėjo D. Bauermannas.

REKLAMA

– Kai vertintumėte „Laboral Kutxa“ klubą?

– Jų lyderis Andresas Nočioni – vienas geriausių puolėjų Europoje, taip pat pavojingi yra ir kiti žaidėjai. Bet komanda turi ir traumų.

– Kai kuriose rungtynėse jūsų puolimas neblizgėjo. Kaip pataisyti situaciją?

– Neblizgėjo – per švelnus žodis. Mūsų puolimas buvo blogas. Dėl to kaltinčiau nuovargį: buvo mažai poilsio, sunku psichologiškai. Pradėjome žaisti po vieną, kai reiktų tiesiog perduoti kamuolį ir žaisti du prieš du. Turime žaisti labiau komandinį krepšinį. Manau, kad poilsis ir geras miegas namuose mums padės.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų