REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jei nekantraujate sužinoti, kada pagaliau gausite tiek laiko lauktą paaukštinimą ir ar kada nors gyvenime sutiksite tikrąją meile, tiesiog nukelkite šachmatų figūrėlę į langelį C3 ir leiskite Amunnata Lamwanna nuspėti šachmatų žaidimo, apibūdinančio jūsų gyvenimą, baigtį. Taip, būrėja A. Lamwanna iš Tailando žmonių likimus spėja naudodamasi šachmatais, pasakoja odditycentral.com.

REKLAMA
REKLAMA

Po nepavykusios santuokos, neišnešioto kūdikio gimimo ir gyvenimo gatvėje A. Lamwanna gavo viešųjų ryšių poziciją pas garsią būrėją, kuri nusprendė, kad jauna moteris turėtų pasekti jos pėdomis. Išstudijavusi painų mokslą žvaigždžių šviesoje A. Lamwanna pati tapo būrėja ir priėmė naują vardą – Ajarn Nong.

REKLAMA

Idėja pranašavime naudoti šachmatus A. Nong kilo pamačius parke šį strateginį žaidimą žaidžiančius žmones. Netrukus ji pradėjo kurti naują ateities aiškinimo metodą, kuriame naudojami šachmatai. „Sukūriau naują ateities spėjimo būdą, kuriame naudojami šachmatai, savo išdėliojimu rodantys žvaigždžių pozicijas pagal tailandiečių stiliaus astrologiją, kortos ir feng shui, kai kiekviena žvaigždė nurodo jūsų horoskopą. Šis metodas buvo užbaigtas 2010 metais. Pirmasis asmuo, ant kurio išbandžiau naująjį metodas buvo mano vyras“,- pasakojo būrėja.

A. Nong būrimo sesijos kainuoja nuo 30 iki 50 JAV dolerių. Klientai taip pat gali rinktis metų abonementą už 200 JAV dolerių. Sesijos metu kiekvienas klientas paprašomas pasirinkti penkias šachmatų figūras ir padėti ten, kur jie nori. Kiekviena figūrėlė turi savo prasmę. Pėstininkas yra Venera, kuri reprezentuoja viską, kas moteriška, altruistiška ir atvira. Arklys simbolizuoja Žemę ir apgaudinėjantį bei dirbantį vyrą. Karalius, atitinkantis Jupiterį, nurodo šaltą, skaičiuojantį ir labai racionalų asmenį. Karalienė žymį Saturną ir viską, kas susiję su aistra ir impulsyvumu. Nors A. Nong nežino šachmatų žaidimo taisyklių, ji stebi, kaip klientai judina figūras ant žaidimo lentos ir iš to sprendžia, kas nutiks jų ateityje. Jos dažniausi klientai yra paaukštinimo trokštantys kariai ir pareigūnai, kurie nori žinoti, kada pagaliau jie bus tinkamai įvertinti. „Dauguma į mane besikreipiančių asmenų užduoda su teisinėmis problemomis, verslu ar paaukštinimu susijusius klausimus. Tuo tarpu jei pas mane ateina neseniai vaikus palaidojusios motinos, jos nori žinoti, ar jiems gera kitame pasaulyje.“, - dalijasi A. Ning.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų