REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Trečius metus iš eilės „SEB gyvybės draudimas“ klientams pristato atnaujintą investicinį gyvybės draudimą „Investicija solidiems“, kurį kviečiami pasirinkti vyresnio amžiaus gyventojai. Klientų, pasirinkusių šį draudimą, lėšos bus investuojamos į Lietuvos Respublikos Vyriausybės obligacijas litais arba eurais. Sudaryti draudimo „Investicija solidiems“ sutartį gyventojai gali iki gruodžio 23 dienos.

REKLAMA
REKLAMA

Investiciniu gyvybės draudimu „Investicija solidiems“ yra kviečiami pasinaudoti apmokestinamąsias pajamas gaunantys vyresnio amžiaus gyventojai, norintys investuoti neprisiimant didelės rizikos ir sukaupti papildomų lėšų senatvei. „Investicija solidiems“ sutartys sudaromos ne trumpesniam kaip penkerių metų laikotarpiui. Pagal sutartį klientų lėšos investuojamos į Lietuvos Respublikos Vyriausybės obligacijas. Laikotarpio pabaigoje lėšas numatoma investuoti į pinigų rinkos priemones, indėlius. Be to, klientai iš anksto žinos, kokią mažiausią sumą sukaups sutarties termino pabaigoje.

REKLAMA

„Investicinį gyvybės draudimą „Investicija solidiems“ pristatome jau šeštą kartą. Pastebime, kad kiekvieną kartą atnaujinta programa susidomi ne tik nauji klientai, bet ir tie, kurie paslaugą jau yra išbandę. Kas devintas klientas yra dalyvavęs dviejose programose „Investicija solidiems“. Taip pat didėja skaičius tų, kurie dalyvavo trijose, keturiose ar net visose penkiose programose. Tai išskirtinė programa vyresnio amžiaus klientams, kadangi ji suteikia galimybę išlaikius sutartį iki termino pabaigos sukaupti papildomų pajamų mažai rizikuojant. Be to, klientai, sudarydami sutartį, jau žinos sumą, kurią sukaups laikotarpio pabaigoje“, - sako „SEB gyvybės draudimo“ generalinė direktorė Gražina Bačiulienė.

REKLAMA
REKLAMA

Mažiausia investuojama suma sudarant investicinio gyvybės draudimo „Investicija solidiems“ sutartį yra 5 tūkstančiai litų. Pagal sutartį taikomas tik vienkartinis įmokos keitimo mokestis – 5 proc. investuojamos sumos už visą laikotarpį. Sutartis sudaroma ne trumpesniam kaip penkerių metų laikotarpiui, kuriam pasibaigus investuotos lėšos nebus apmokestinamos gyventojų pajamų mokesčiu, jei asmuo bus sulaukęs minimalaus pensinio amžiaus.

Jei klientų, sudariusių draudimo „Investicija solidiems“ sutartis, lėšos investuojamos iki investavimo pagal kryptį laikotarpio pabaigos, investavimo pagal šią programą rizika yra maža, investuojant trumpiau – vidutinė.

Sudaryti investicinio gyvybės draudimo „Investicija solidiems“ sutartis galima visuose SEB banko skyriuose iki gruodžio 23 dienos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų