REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Bulgarijos policija apklausia romų porą, kuri gali būti biologiniai paslaptingosios šviesiaplaukės mergaitės Maria (Marijos) iš romų stovyklos Graikijoje tėvai, ketvirtadienį pranešė žiniasklaida.

REKLAMA
REKLAMA

Remiantis pranešimais, Saša Ruseva ir Atanas Rusevas turi nuo 8 iki 10 vaikų, iš kurių penki yra šviesiaplaukiai ir net labai panašūs į praėjusią savaitę rastą mergaitę.

REKLAMA

Vienas iš vaikų, kurio vardas yra Jesus, naujienų agentūrai BGNES sakė, kad jų šeima lankėsi Graikijoje, kur paliko Maria ir sugrįžo į Bulgariją.

Pranešama, kad moteris taip pat yra prasitarusi vienai savo kaimynei, kad atpažino už 500 levų (250 eurų) parduotą savo mergaitę, kai apie ją šią savaitę paskelbė pasaulio žiniasklaida.

Valstybinė televizija BNT ir radijas BNR informavo, kad pora gyvena Bulgarijos centriniame Nikolajevo mieste.

REKLAMA
REKLAMA

Vidaus reikalų ministerijos pareigūnai su žurnalistais kalbėti atsisakė.

Kiek anksčiau ketvirtadienį Graikijos naujienų portalas zougla.gr pranešė, kad Saša Ruseva pagimdė mergaitę, kuri, kaip manoma yra Maria, 2009 metų sausio 31 dieną Lamijos mieste.

Tačiau pagal dantų aprašą Maria turėtų būti penkerių arba šešerių metų amžiaus, sako Atėnuose įsikūrusi labdaros organizacija, kuriai patikėta mergaitės globa.

Lamijos meras Georgas Kotronijas (George Kotronias) portalui sakė, kad S.Ruseva registruodama dukterį nesėkmingai mėgino meluoti, kad yra netekėjusi, tačiau jos pareiškimas buvo atmestas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Kitas populiarus dienrašis „Ta Nea“ skelbia, kad mergaitės biologinė motina šiuo metu gyvena į rytus nuo Atėnų esančioje Evijos saloje.

Graikijos policija vykstančio tyrimo nekomentuoja.

„Kol kas neturime ką pasakyti, neturime jokios informacijos, kuria galėtume pasidalinti“, – sakė policijos atstovas Atėnuose.

Graikijos policija paprašė Interpolo pagalbos, kad būtų nustatyta šviesiaplaukės mergaitės, kuri buvo rasta vienoje romų stovykloje prie Farsalos, tapatybė.

Centrinėje Graikijos dalyje esančio Larisos miesto teismas nurodė iki teismo areštuoti 39-erių metų vyrą ir 40-metę moterį, kurie įtariami pagrobę mergaitę. Tačiau pora kaltinimus neigia ir tvirtina, kad Maria jiems savo noru atidavė jos motina Bulgarijos romė, kuri pati negalėjo pasirūpinti vaiku.

Naujienų agentūros BNS informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo draudžiama.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų