REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Paskutinį spalio savaitgalį (24–26 dienomis) Vilnių sudrebins jau antrus metus iš eilės vyksiančios tarptautinės ekstremalaus sporto varžybos „K’ontest 2013“.

REKLAMA
REKLAMA

Žiūrovų dėmesį prikaustys kvapą gniaužiantys profesionalių riedlentininkų ir BMX dviratininkų pasirodymai. Šiemet varžybose dalyvaus tik geriausi organizatorių kvietimo sulaukę ekstremalai iš visos Lietuvos. Taip pat išvysime svečius iš Latvijos, Estijos, Rusijos, Suomijos, Norvegijos, Lenkijos, Anglijos, Brazilijos ir kitų šalių. Kaimynus iš Pabaltijo nemokamai atgabens specialus varžybų autobusas. Šiemet laimėtojams išsiaiškinti prireiks net trijų dienų.

REKLAMA

 Varžybos vyks visai prie pat Vilniaus senamiesčio – legendiniuose „Kablio“ rūmuose. Centrinėje unikalaus pastato salėje specialiai ekstremalams įrengtas apie 500 m² didžiausias uždaras parkas Baltijos šalyse. Įvairiose „Kablio“ erdvėse bus įrengta privati zona dalyviams, kempinių baseinas jaunėliams, tribūnos žiūrovams. Prie centrinių kolonų įsikūrusio „Kablio“ baro darbuotojai pasirūpins, kad nė vienas renginio svečias neliktų išalkęs ar ištroškęs.

REKLAMA
REKLAMA

Po varžybų dalyvių bei ekstremalaus sporto gerbėjų lauks nutrūktgalviška organizatorių paruošta vakarėlių programa. Penktadienio vakarą veiksmas persikels į išskirtine aplinka pasižyminčias „Kablio“ rūsių patalpas, kur vyks tikrojo roko naktis su gyvais grupių pasirodymais. Na, o šeštadienio finalus vainikuos didysis after party „Kablio“ bare su žinomais Lietuvos atlikėjais. Tai, be abejonės, bus nepamirštamas savaitgalis visiems dalyviams ir ekstremalaus sporto gerbėjams.

Daugiau info: https://www.facebook.com/events/246514128830976/

 Užsakymo nr. 1110R

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų