REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šį trečiadienio vakarą 20.30 val. per BTV laidoje „Yra kaip yra“ – susitikimas su žmonėmis, garsinančiais Lietuvą pačiais išradingiausiais būdais.

Šį trečiadienio vakarą 20.30 val. per BTV laidoje „Yra kaip yra“ – susitikimas su žmonėmis, garsinančiais Lietuvą pačiais išradingiausiais būdais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vienas iš jų – Lietuvą išblaivinti pasiruošęs Robertas Gramaliauskas. Jo planuose – blaivybės tvirtovės statymas savo gimtajame kaimelyje bei gyvenimo be svaigalų idėjos populiarinimas. Tačiau tokį taurų tikslą turintis R. Gramaliauskas užsitrauks BTV „Yra kaip yra“ laidos eksperto, esteto ir etiketo žinovo Giedriaus Drukteinio nemalonę. „Nereikia išgyventi, kad kaimynai reiškia kažkokias abejones, kad nieko jūs nepastatysit. Žinot, juk Motiejus Valančius kažkada irgi pradėjo tik nuo kažkokio rašto, ir pažiūrėkite, kuo tapo. Tačiau atkreipkite dėmesį, M.Valančius niekada nepanašėjo į alkoholiką, į ką, tiesą sakant, esate truputį panašus jūs. Jo panagės buvo švarios, taip pat jo šneka buvo labai sklandi. Valančius kalbėdavo labai įtaigiai žvelgdamas tiesiai žmonėms į akis. O dabar pažiūrėkite į save... Mano patarimas – elkitės ir atrodykite taip, kad to miestelio gyventojai norėtų būti panašus į jus“, – drąsiai rėš G. Drukteinis.

REKLAMA

BTV „Yra kaip yra“ laidoje taip pat svečiuosis moteris, kuri dėl savo maitinimosi įpročių tapo garsi ne tik Lietuvoje, bet ir visame pasaulyje. Tai ponia Stanislava, kuri dažniausiai pietums valgo smėlį. Ji tikina, kad būtent taip ji išsigydė vėžį bei pradėjo puikiai jaustis. Smėlio skonį laidos metu teks pajusti ir BTV „Yra kaip yra“ vedėjai A.Stašaitytei-Masalskienei. Žavioji pokalbių laidos vedėja Asta vienintelė sutiks paragauti tai, ką kasdien valgo Stanislava. Kokio skonio smėlis, kurį taip mėgsta Stasė? Ar Asta galėtų taip maitintis?

Taip pat BTV „Yra kaip yra“ svečiuosis garsusis Pupų dėdė, kuris savo žygiais aplink pasaulį vis labiau garsina Lietuvą. Tad jau šį trečiadienio vakarą 20.30 val. per BTV Pupų dėdė papasakos su kokiais mirtinais pavojais jis susidūrė savo kelionių metu ir kaip gelbėjosi žvelgdamas tiesiai mirčiai į akis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų