REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Teisiamas buvęs dainininkas T. Lukoševičius pričiuptas „Facebooke“

Nukentėjęs G. Ambrazevičius įsitikinęs: jis pažeidžia teismo skirtus apribojimus

Dėl sukčiavimo ir turto iššvaistymo kaltu pripažintas ir dviejų metų laisvės apribojimo bausmės sulaukęs buvęs grupės „N.E.O.“ narys Tadas Lukoševičius pažeidžia teismo sprendimu numatytas sąlygas.

Dėl sukčiavimo ir turto iššvaistymo kaltu pripažintas ir dviejų metų laisvės apribojimo bausmės sulaukęs buvęs grupės „N.E.O.“ narys Tadas Lukoševičius pažeidžia teismo sprendimu numatytas sąlygas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Apie tai naujienų portalui balsas.lt pranešė vienu iš nukentėjusiu byloje pripažintas Giedrius Ambrazevičius. Būtent šis nukentėjusysis kartu su advokatu ir prokurorais nesutiko su šių metų birželį Kauno miesto apylinkės teismo T. Lukoševičiui paskirta, anot jų, per švelnia bausme.

REKLAMA

Žemesnės instancijos teismas nustatė, kad T. Lukoševičius iššvaistė apie 220 tūkst. litų (nors, kaip manoma, dalis nukentėjusiųjų tiesiog nepateikė skundo). Temidės tarnai nusprendė, kad T. Lukoševičius privalo įsidarbinti ir per pusantrų metų nukentėjusiesiems grąžinti dalį skolų. Tuo pačiu velionio dainininko Alvydo Lukoševičiaus-Obuolio sūnui skirta kardomoji priemonė – namų areštas.

Toks sprendimas apeliacine tvarka buvo apskųstas Kauno apygardos teismui. Tačiau pastarajame bylos nagrinėjimas dėl įvairių teisinių gudrybių kol kas taip pat stringa. Balsas.lt primena, kad G. Ambrazevičius iš T. Lukoševičiaus siekia susigrąžinti 100 tūkst. litų.

REKLAMA
REKLAMA

Balsas.lt pateikia G. Ambrazevičiaus laišką ir socialiniame tinkle „Facebook“ surastas nuotraukas, kurios, anot jo, parodo, jog T. Lukoševičius nesilaiko teismo numatytų apribojimų:

Noriu pasidalyti fotografijomis iš šiuo metu teismo slenksčius minančio Tado Lukoševičiaus socialinio tinklapio „Facebook“ paskyros. Tadas Lukoševičius dvejus metus tyčiojosi iš skolininkų, bylai pasiekus teismą tiek pat laiko tyčiojosi iš prokurorės (neatvykdavo į apklausas, prašydavo iškviesti liudininkus, kurių gyvenamoji vieta nežinoma). Paskelbus paiešką pusę metų linksminosi nesislėpdamas, tačiau nebuvo surastas. Spauda mirgėjo nuo straipsnių kaip T. Lukoševičius leidžia savaitgalį Nidoje, prabangiuose apartamentuose, tuo metu, kai vykdavo teismo posėdžiai. Policijai nurodžius T. Lukoševičiaus buvimo vietas, niekas nebuvo daroma. <...> Teismas paskyrė dviejų metų laisvės apribojimo bausmę, įpareigojant T. Lukoševičių dirbti ir per vienerius metus ir šešis mėnesius nuo nuosprendžio įsiteisėjimo atlyginti dalį nukentėjusiesiems padarytos žalos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

T. Lukoševičiui bausmė nė motais, jis laisvai keliauja ir kaip matosi iš nuotraukų nevengia prabangių vakarėlių. Tokiu būdu viešai demonstruodamas, jog yra nevykdomas teismo sprendimas. Taip veikia mūsų sistema.

P.S. Paskutinės fotografijos socialiniame tinkle „Facebook“ patalpintos pirmadienio vakarą, apie 23 val., kur matosi, kaip T. Lukoševičius linksmai leidžia laiką merginų kompanijoje.

Balsas.lt primena, kad šiame straipsnyje yra pateikta subjektyvi laiško autoriaus nuomonė, todėl už jo turinį redakcija neatsako.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų