REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Per repeticiją ji taip driokstelėjo, kad supratau – bus labai sunku“, − neslėpdama nuostabos emocijomis dalijosi dainininkė Monika Linkytė.

„Per repeticiją ji taip driokstelėjo, kad supratau – bus labai sunku“, − neslėpdama nuostabos emocijomis dalijosi dainininkė Monika Linkytė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Jau šį šeštadienį „Lietuvos balso“ muzikiniame dvikovų ringe ji susikaus su Jekaterina Pranevič. Mokytojas Donatas Montvydas merginoms parinko dainą, kurią įprastai atlieka vyrai – roko grupės „Lings Of Leon“ kūrinį „Sex on Fire“. Ir tikriausiai net pats nesitikėjo, kokią ugnį scenoje uždegs Monika ir Jekaterina.

REKLAMA

„Esu dainavusi duetu su kitu atlikėju ir žinau, kaip nelengva prisiderinti. O čia bus dvigubai sunkiau, nes reikės su dueto partnere kovoti“, − prieš lipdama į sceną sakė M. Linkytė.

„Monika labai stipri konkurentė, bet aš turiu daug vidinės jėgos ir savo balsą“, − užtikrintai kalbėjo J. Pranevič.

Tūkstantinėms salėms jau ne kartą dainavusi Monika ir Lietuvos muzikos ir teatro akademijoje džiazą studijuojanti, tačiau iki šiol daugiausia gatvėje dainavusi Jekaterina savo muzikine dvikova nustebino viena kitą, pakėlė nuo kėdžių visą salę ir privertė nusvirti „Lietuvos balso“ mokytojų žandikaulius.

REKLAMA
REKLAMA

„Tokios akimirkos laukiau nuo pat projekto pradžios. Tų spindinčių, žvėriškų akių, vokalinio skonio. Didžiausia naujiena šiame projekte man yra Jekaterina. Tu labai savita, negirdėta, nematyta, ugninga – galėčiau vardyti begales epitetų. Donatai, jei man reikėtų vieną iš jų rinktis, aš tikriausiai išprotėčiau“, − po uždegančio merginų dueto sakė Merūnas Vitulskis.

„Jekaterina, ką scenoje darė tavo kūnas, ką sakė akys – visa tai neįtikėtina. O Monika man visada atrodė kukli mergaitė. Tačiau šiandien ji atėjo čia ir viską sudrebino. Jūs abi fantastiškos“, − komplimentų „Lietuvos balso“ dalyvėms negailėjo Katažina Nemycko.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Stoti į ringą su Monika Linkyte nėra lengva. Net aš bijočiau. Bet tai, kaip tu, Jekaterina, susitvarkei su šia užduotimi, mane pribloškė“, − sužavėta kalbėjo Inga Valinskienė.

 Donatą Montvydą užgulė beprotiškai sunki našta – projekte gali likti tik viena iš dueto narių. Kad ir kaip buvo sunku, jis privalėjo pasirinkti. Kurią iš merginų jis pasiliko, kokios aistros užvirė po jo sprendimo ir kodėl Monika ir Jekaterina lemtingųjų žodžių laukė nuleidusios akis į žemę – LNK žiūrovai sužinos jau šį šeštadienį, 19.00 val. per LNK.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų