REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 Kaune įvyko Lietuvos Taurės varžybos pneumatiniais ginklais (kal. 4,5 mm - D kategorija), kuriuose varžėsi daugiau nei 140 šaulių iš visos Lietuvos. Varžybose varžėsi vyrai ir moterys dviejuose amžiaus grupėse: 1992 m. ir vyresni bei 1993 m. ir jaunesni. Taip pat buvo vykdomos komandinės įskaitos, kuriuose buvo kviečiamos dalyvauti šaudymo sporto klubų komandos.

REKLAMA
REKLAMA

Lietuvos Taurės varžybose vyrų grupėje pistoleto rungtyje pirmąją vietą užėmė Rimantas Stasiukynas (Vilnius) surinkęs 571 taškus, vaikinų grupėje nugalėtoju tapo Vilius Sabataitis (Kaunas) surinkęs 556 taškus. Moterų ir merginų grupėse stipriausios buvo Jekaterina Ždanova (Vilnius) surinkusi 371 taškus ir Justina Ramanauskaitė (Kaunas) su 377 taškais. Šautuvo rungtyje vyrų grupėje nugalėtoju tapo Tomas Simokaitis (Kaunas) su 615,1 taškų, vaikinų grupėje - Matas Blaškevičius (Kauno raj.) surinkęs 568 taškus. Moterų ir merginų grupėse šautuvo rungtyje pirmąsias vietas užėmė Kristina Paliokaitė (Trakai) surinkusi 404,8 taškus ir Jūratė Česynaitė (Alytus) su 392 taškais.

REKLAMA

Komandinėse įskaitose pistoleto rungtyje pirmąją vietą užėmė Vilniaus sporto klubo "Polonia" komanda: R. Stasiukynas, I. Radajev, J. Ždanova, V. Grigaliūnaitė. Šautuvo rungtyje nugalėtojais tapo Kauno šaudymo sporto klubo „Šaulys" komanda: V. Ajutytė, T. Simokaitis, R. Račiūtė ir I. Stankevičiūtė.

Tai buvo pirmasis pasiruošiamasis startas prieš 2014 m. Pasaulio čempionatą Granadoje bei Europos čempionatą Maskvoje, kuriame vyks atrankines varžybos į jaunimo olimpines žaidynes.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų