REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas Šiandien geriau suvoksite perspektyvą ir naujovių būtinumą. Sėkmingai susidorosite su seniai prisiimtais dalykiniais įsipareigojimais.

Avinas Šiandien geriau suvoksite perspektyvą ir naujovių būtinumą. Sėkmingai susidorosite su seniai prisiimtais dalykiniais įsipareigojimais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tauras Uoliai dirbsite, ypač jei jausite, kad esate vertinami, stebimi. Galbūt teks nemažai bendrauti su įžymybėmis, populiariais žmonėmis. Labiau jaudins tarpusavio simpatijos ir antipatijos santykiuose, ypač su antrąja puse, verslo partneriu.

REKLAMA

Dvyniai Daug galvosite apie turtinius reikalus, paveldėjimą, paskolas. Būsite linkę skirti lėšų tam, kad asmeninis gyvenimas taptų patogesnis, jaukesnis. Tačiau gali atsitikti taip, kad teks mokėti už slaptą meilės nuotykį ar bandymą lengvai praturtėti.

Vėžys Stengsitės bent mintimis, jei kitaip neįmanoma, atsidurti toli nuo savo namų, kasdieninių rūpesčių. Galbūt staiga suvoksite savo ateitį, perspektyvas. Galite pažerti minties perliukų, siekti garbės ar patinkančio asmens meilės.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas Visais įmanomais būdais sieksite padidinti savo gerovę, kapitalą, patogiau susitvarkyti aplinką. Galbūt vyks savotiškas patikrinimas, ar jūs atitinkate užimamas pareigas, ar esate pakankamai kompetentingi ir sąžiningi.

Mergelė Galite tikėtis didelio naujų ir senų pažįstamų antplūdžio. Turėsite suspėti su visais pabendrauti, išklausyti naujienas. Būkite rimtesni, jei norite dalykiškai ir konkrečiai susitarti dėl aktualaus jums reikalo.

Svarstyklės Galima sėkmė per labdarą, kūrybą. Netikėtai aplankęs įkvėpimas ar nuojauta gali pašnibždėti kažką vertinga. Tik venkite skleisti gandus, liežuvauti. Gali traukti svaigalai, jauskite saiką.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas Šiandien išryškės jūsų geriausios savybės. Lengviau seksis rasti darbą, jei jo ieškote, padaryti įspūdį reikalingam asmeniui ir pan. Tai gali žadinti kitų pavydą. Neatidėliokite svarbių reikalų ir problemų, neatsisakykite dalyvauti renginiuose.

Šaulys Galite pasirodyti labai išradingi, norėdami daugiau užsidirbti, gauti kreditą ar kitokią naudą. Nors namuose nestinga tvarkos ir jaukumo, sieksite jo dar daugiau. Būtų geriau, kad tą dėmesį skirtumėte vaikams, mylimam žmogui.

Ožiaragis Galite sulaukti jums pagarbą bei pripažinimą išreiškiančio pasiūlymo, kvietimo. Gerai seksis, jei jūsų veikla susijusi su informacija, ryšiais, transportu. Asmeniniams malonumams, pramogoms turbūt pritrūks laiko.

REKLAMA

Vandenis Būtų gerai, kad savo problemas rimtai apsvarstytumėte ir paklausytumėte sveiko logikos balso. Svarbu, kad vieninteliu kriterijumi netaptų kitų pritarimas ar nepritarimas ir jūsų noras maištauti.

Žuvys Šiandien puikiai susivoksite savo jausmuose bei troškimuose. Į jūsų duris gali pasibelsti senas gerbėjas arba atgis seni prisiminimai. Tikėtina, kad atsiras priežasčių, dėl kurių imsite save geriau vertinti. Neišlaidaukite, jei nėra būtino reikalo.

www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų