REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

H. Clinton Londone buvo priversta susimokėti baudą

Buvusiai valstybės sekretorei nepadėjo ir apsaugos darbuotojų protestai

Buvusi Jungtinių Amerikos Valstijų valstybės sekretorė Hilary Clinton Londone buvo priversta susimokėti baudą už automobilio stovėjimo taisyklių pažeidimą. Britų požiūris šiuo atveju gali būti pavyzdinis – kai municipaliteto tarnautojas rašė baudos kvitą, iš greta stovinčio mikroautobuso iššoko penki H. Clinton apsaugos darbuotojai, kurie suskubo paaiškinti, kokios personos automobilis čia stovi. Tačiau baudos kvitą rašantis vyrukas, kaip skelbia BBC, ramiausiai baigė savo darbą nekreipdamas dėmesio į protestus bei „linksniuojamą“ garsios ir įtakingos moters pavardę.

REKLAMA
REKLAMA

H. Clinton kortedžas stovėjo rajone, kur valanda stovėjimo kainuoja 3,30 svaro. Automobilių aikšteles prižiūrintis pareigūnas pastebėjo, kad H. Clinton automobilis viršijo stovėjimo laiką 45 minutėmis ir išrašė 80 svarų baudą. Ponia H. Clinton tuo metu buvo Londono Karališkajame tarptautinių santykių institute, kur atsiėmė apdovanojimą už nuopelnus diplomatijos srityje.

H. Clinton baudą jau sumokėjo. Kadangi ji tai padarė greičiau nei per 14 dienų, bauda buvo sumažinta perpus – iki 40 svarų.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų