REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pražiopsojusi iš vietos veržliai pajudėjusį išmaniųjų telefonų pramonės traukinį, „Nokia“ susigriebė jį vytis savo „Lumia“ išmaniaisiais telefonais, tačiau brangus laikas jau prarastas: rinkoje vis labiau dominuoja konkurentų „Android“ mobilieji įrenginiai. Turbūt dėl to elektronikos naujoves kuriantys „Nokia“ inžinieriai stengiasi nepakartoti tokios klaidos.

REKLAMA
REKLAMA

Dar prieš kelerius metus pasigirdus kalboms apie išmaniuosius laikrodžius „Nokia“ suskubo JAV Patentų biurui pateikti patento paraišką, kurioje aprašoma gana keistokai atrodanti apyrankė su 6 sensoriniais ekranais.

REKLAMA

Dar daugiau: pasirodo, „Nokia“ net pagamino tokio įrenginio prototipą. Šiam 6 ekranų išmaniajam laikrodžiui „Nokia“ suteikė kodinį „Facet“ pavadinimą. Dabar į internetą pateko ir jo veikimą iliustruojantis vaizdo įrašas.

Nors iš jo sunku suprasti, kokia vis dėlto yra 6 ekranų naudojimo prasmė, akivaizdu, kad naujus įrenginius kuriantys inžinieriai bando patikrinti net ir absurdiškiausių koncepcijų veiksmingumą: o gal tai galėtų tapti naujausiu dėvimosios elektronikos mados klyksmu?

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų