REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Prieš kelerius metus stilistas Mantas Petruškevičius rūpinosi Lietuvos prezidento rinkimuose dalyvavusios Loretos Graužinienės stiliumi. Tuo metu net visiškai įvaizdį pakeitusiai politikei užimti valstybės vadovo posto nepavyko, tačiau šiemet L. Graužinienė tapo Seimo pirmininke.

REKLAMA
REKLAMA

Kad užimtų vieno iš svarbiausiųjų valstybės asmenų vietą, L. Graužinienė nesigriebė stiliaus ar išvaizdos pokyčių. Visgi buvęs politikės stilistas M. Petruškevičius teigė nekantraujantis pamatyti įvaizdį, kurį Seimo pirmininkei sukurs ja besirūpinantys mados namai.

REKLAMA

M. Petruškevičius teigė, kad L. Graužinienė yra nuostabi moteris, su kuria dirbti buvo vienas malonumas. Politikė niekada Mantui nepriešgyniaudavo, visus jo pasiūlytus sprendimus jiedu apsvarstydavo ir priimdavo arba atmesdavo kartu.

„Dirbti su Loreta buvo nuostabi patirtis. Ji puikus žmogus. Aš labai džiaugiuosi visais jos pasiekimais. Linkiu tik sėkmės ir daugiau orientuotis į darbą, o ne į stilių“, – savo palinkėjimus išreiškė žinomas Lietuvos stilistas.

REKLAMA
REKLAMA

Jei Mantui būtų suteikta galimybė pasirūpinti Seimo pirmininkės stiliumi šiandien, jis politikės drabužių spintą papildytų sijonų, suknelių ir švarkų deriniais.

„Politikės drabužių spintoje palikčiau mažiau kelnių, pasirūpinčiau ją papildyti sijonų ir švarkų arba suknelių ir švarkų variantais. Drabužiai būtų elegantiški ir spindėtų klasika. Aš manau, kad tokias pareigas einančiam žmogui niekada nereikia perspausti, reikia būti elegantiškam, pasitepusiam, akcentuoti solidų įvaizdį“, – savo svarstymais dalijosi M. Petruškevičius.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Žinomas stilistas išreiškė pastebėjimą, kad Lietuvos politikėms reikėtų susirūpinti savo įvaizdžiu, nes ne visos atrodo gerai.

„Ne visi drabužių deriniai yra geri. Tačiau daugeliui, manau, trūksta laiko pasirūpinti stilingais drabužiais. Taip pat gali būti, kad kai kurios moterys tiesiog bijo, kad joms apsirengus kiek kitaip nei įprasta Lietuva tuo pasipiktins. Pas mus dėl kokio kitokio kostiumėlio politikė gali tapti nepriimtina tautai. Palinkėčiau politikėms mažiau taikytis prie tautos“, – teigė M. Petruškevičius.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų