REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Neseniai sudarytame 2013–2014 metų sezono NBA krepšininkų reitinge „Los Angeles Lakers“ žvaigždė Kobe Bryantas smuktelėjo net į 25-ą poziciją. Tai sukėlė tikrą diskusijų bangą už Atlanto.

REKLAMA
REKLAMA

Šiuo metu Achilo sausgyslės traumą, gautą balandį, besigydantis gynėjas dar nėra tikras, ar spalio 29 dieną prasidedantį naują sezoną galės išbėgti į aikštę, rašo „Los Angeles Times“.

REKLAMA

Prestižinis amerikiečių sporto leidinys ESPN nesitiki, kad į aikštę K. Bryantas eis tokios pačios sportinės formos kaip pernai, kai reitinge buvo šeštas. Nepaisant amžiaus – 35 metų – Juodosios Mambos pravardę turintis krepšininkas vidutiniškai per rungtynes praėjusį sezoną rinko 27,3 taško, atliko 5,6 rezultatyvaus perdavimo.

Ar 24 NBA žaidėjai tikrai bus geresni nei NBA elito žaidėjas K. Bryantas? Aukščiau už jį reitinge yra tokie krepšininkai kaip Johnas Wallas („Washington Wizards“), Roy Hibbertas („Indiana Pacerrs“), Joakimas Noah („Chicago Bulls“) ir Chrisas Boshas („Miami Heat“).

REKLAMA
REKLAMA

Tik du žaidėjai NBA istorijoje būdami 35 metų per sezoną vidutiniškai rinko po 25 taškus – Alexas Englishas ir Karlas Malone‘as. K. Bryanto efektyvumas buvo didžiausias iš visų NBA žaidėjų istorijoje per 17-ąjį jų žaidimo sezoną.

Sudarydamas reitingą ESPN apklausė 215 ekspertų, kurie teikė savo nuomonę, kaip ateinantį sezoną atrodys vienas ar kitas žaidėjas, priklausomai nuo jo žaidimo kokybės, tikėtino indėlio į komandos rezultatus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų