REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas Svarbi diena jūsų profesiniams interesams. Pasinaudokite tomis galimybėmis, kurių kitą kartą gali nebepasitaikyti. Neatidėkite pokalbio su įtakingu asmeniu, pareigūnu. Nenumokite ranka į vaikų problemas.

Avinas Svarbi diena jūsų profesiniams interesams. Pasinaudokite tomis galimybėmis, kurių kitą kartą gali nebepasitaikyti. Neatidėkite pokalbio su įtakingu asmeniu, pareigūnu. Nenumokite ranka į vaikų problemas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tauras Nelengva, tačiau prasminga diena. Siekite draugystės, solidarumo, venkite beprasmių ginčų. Šiandieniai susitikimai ir prablaškys ir duos naudos. Galima svarbi naujiena iš toli.

REKLAMA

Dvyniai Kažkokių pasekmių gali sukelti jūsų užsispyrimas ar neatsargumas. Būkite atidesni užmaskuotai reiškiamoms pretenzijoms - tai padės išvengti klaidų. Neišplepėkite jums patikėtų paslapčių, neskleiskite gandų.

Vėžys Galite tikėtis naujienų, pasiūlymų, įdomių ir patrauklių asmenų dėmesio. Nepykite, jei mylimas žmogus ar artimieji primins jums senas klaidas ar skolas, sukritikuos užmojus.

Liūtas Jausite didelį vidinės ramybės ir saugumo poreikį. Būsite dosnesni tiems, kuriuos mylite. Jei panorėsite, vakaras bus romantiškas ir gurmaniškas. Tačiau būtina vengti rizikos kelyje ir labai saugoti sveikatą.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė Būsite imlūs informacijai ir kupini vidinės jėgos. Seksis reikalai, susiję su informacija, reklama, tarpininkavimu. Galbūt būsite pakviesti į svečius, pasimatymą. Vis dėlto galimos rimtos įtampos, santykių ar sandorių nutrūkimai.

Svarstyklės Būsite įsitikinę savo teisumu ir tai garsiai įrodinėsite. Taip netoli iki nemalonaus ginčo, šeiminio skandalo. Pataupykite energiją konkretiems darbams, o pinigų neiššvaistykite abejotinos vertės dalykams. Rizikingam hobiui netinkama diena.

Skorpionas Gera diena reikšti kūrybinius gebėjimus. Aktyviau domėkitės, kas vyksta aplink jus, bendraukite su žmonėmis. Galite atnaujinti ar užmegzti romantišką pažintį, nusipelnyti neblogo dalykinio pasiūlymo. Kelionėms ši diena nepalanki.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šaulys Neužmirškite savo įsipareigojimų kitiems žmonėms. Susikaupkite darbui, jei norite, kad pavyktų pasirašyti naudingą sutartį. Venkite aplaidumo darbe ir susijusio su technika, elektra, antraip gali įvykti avarijos.

Ožiaragis Prieš pradėdami ką nors įrodinėti, įsitikinkite savo teisumu. Svariais argumentais įveiksite net didžiausią užsispyrėlį, bet paviršutiniškai manipuliuoti informacija jums nesiseks. Venkite finansinės ir kitokios rizikos.

Vandenis Seksis gerai, jeigu profesiniuose reikaluose veiksite tiksliai ir metodiškai. Tačiau nederėtų veltis į lengvabūdiškas intrigas, demonstruoti savo principų ten, kur akivaizdu, kad dėl to daug prarastumėte.

Žuvys Daugiausia jėgų, galios šiandien jums teiks tikėjimas, kad vis dar svarbios yra amžinosios vertybės. Galite gauti žinią iš žmogaus, gyvenančio toli ar išvykusio. Tai gali būti aktualu, jei ruošiatės kelionei ir renkate informaciją.  

www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų