REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Po 50 tūkst. eurų kiekvienam Lietuvos futbolininkui už pergalę prieš bosnius – tiek, anot šios šalies spaudos, lietuviams pažadėjo graikai už pergalę prieš Bosnijos ir Hercegovinos komandą, rašo sportin.lt

Remiantis bosnių spauda, Lietuvos futbolo rinktinei net nebūtina įveikti bosnių, jie pinigus gaus ir tuo atveju, jei sužais lygiosiomis, o graikai užims pirmą vietą grupėje.

Prieš paskutinę rungtynių dieną Pasaulio čempionato atrankos zonos G grupėje bosniai ir graikai yra surinkę po 22 taškus, tačiau geresnis įvarčių santykis pirmąją poziciją lemia šios dienos mūsiškių varžovams.

Būtent pirmosios vietos grupėje laimėtojas iš karto užsitikrina kelialapį į 2014 m. Pasaulio čempionatą. Antroje pozicijoje likusiai komandai teks žaisti atkrintamąsias varžybas. Bosniai ypač norėtų išvengti tokios situacijos, nes paskutinius du atrankos ciklus jau pralaimėjo būtent papildomose kovose.

REKLAMA
REKLAMA

Paskutinėse rungtynėse Graikija namuose susitiks su grupės autsaideriu Lichtenšteinu, tad beveik neabejojama, kad bosniams norint neužleisti pozicijų prireiks pergalės Lietuvoje. Lietuviai taip pat turi dėl ko pakovoti turnyro lentelėje – pergalė prieš bosnius ir Slovakijos prarasti taškai Latvijoje pakylėtų Lietuvos rinktinę į trečiąją poziciją. Dabar mūsiškiai tašku atsilieka nuo slovakų.

Lietuvos bei Bosnijos ir Hercegovinos rinktinių dvikova vyks antradienį nuo 20 val. Kauno S.Dariaus ir S.Girėno stadione

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų