REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kelionių organizatorius „Go Planet Travel“ žiemą poilsiautojams siūlys egzotines keliones į tolimus kraštus itin palankiomis kainomis. Tarp kraštų, kuriuos aplankyti kvies bendrovė – Šri Lanka, Tailandas, Maldyvai – į jas bendrovė skraidins bendradarbiaudama su kitu kelionių organizatoriumi „Biblio Globus“. Prekyba kelionėmis bus pradėta jau artimiausiomis savaitėmis. Juos bus galima įsigyti visose su „Go Planet Travel“ bendradarbiaujančiose kelionių agentūrose.

REKLAMA
REKLAMA

„Mes griausime mitą, esą egzotiniai kraštai yra tik tolima ir nepasiekiama svajonė. Dirbdami kartu su užsienio kompanijomis, galėsime keliones į šiuos kraštus pasiūlyti išties palankiomis kainomis. Siūlysime ne tik pačias keliones, bet ir ekskursijas, pažintinius turus“, – sako „Go Planet Travel“ direktorius Karolis Urbelionis.

REKLAMA

Tikslus kraštų, į kuriuos keliauti siūlys bendrovė, sąrašas, K. Urbelionio teigimu, dar tikslinamas ir bus pateiktas per artimiausias kelias savaites. Ruošdamas kelionių paketus į egzotines šalis, „Go Planet Travel“ egzotinių kelionių skyrius šiuo metu aktyviai dirba su partneriais – tokiomis skrydžių bendrovėmis kaip „Turkish Airlines“, „Finnair“ bei „Transaero“. Skrydžiai į egzotines šalis lapkričio gale bus pradėti su „Finnair“ bendrove.

REKLAMA
REKLAMA

Be to, žiemos švenčių laikotarpiu „Go Planet Travel“ ketina pasiūlyti ir užsakomuosius poilsinius šventinius skrydžius į mėgstamiausius lietuvių kurortus. Šie skrydžiai turėtų sužavėti visus, kurie nori Naujuosius metus ir Kalėdas pasitikti netradiciškai, išskirtinėje aplinkoje.

„Pastebime, kad lietuviai, svarstydami, kur švęsti Naujuosius metus, vis dažniau neapsiriboja tik pasisėdėjimais savo namuose ir nusprendžia pasiimti atostogas, kad galėtų trumpam ištrūkti iš Lietuvos ir Naujuosius metus sutikti kitaip negu visada. Ypač dažnai taip elgiasi draugų kompanijos. Bendradarbiaudami su savo partneriais, mes pateiksime ypatingus pasiūlymus norintiems Naujuosius metus sutikti kitų šalių kurortuose“, – teigia K. Urbelionis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Be to, „Go Planet Travel“ apsisprendė laikinai atsisakyti siūlyti keliones į Egiptą. K. Urbelionio teigimu, taip elgtis nuspręsta stebint situaciją Egipte ir sulaukus naujų žinių iš partnerių, kad situacija Egipte vis dar nėra visiškai saugi.

„Tikėjomės, kad į Egiptą skraidinti poilsiautojus galėsime jau netrukus. Tačiau iš partnerių, dirbančių Egipte, sulaukėme rekomendacijų kol kas pristabdyti skrydžius į šią valstybę, kadangi neramumų vis dar pasitaiko. Turistų saugumas ir komfortas – patys svarbiausi mūsų prioritetai, todėl tikrai neketiname rizikuoti“, – pabrėžia K. Urbelionis.

REKLAMA

K. Urbelionio teigimu, tolimesni skrydžiai į Egiptą planuojami nuo kitų metų vasario, bet gali būti atnaujinti ir anksčiau, pasikeitus situacijai šalyje.

„Go Planet Travel“ skrydžius vykdyti pradėjo rugsėjo mėnesį. Bendrovė iš Vilniaus oro uosto poilsiautojus skraidina į Turkiją, Kretos salą Graikijoje ir Tunisą.

„Go Planet Travel“ priklauso turizmo holdingui „Grand Go Group Ltd.“. Be „Go Planet Travel“, šiam holdingui priklauso atvykstamojo turizmo bendrovė „Go Baltic Travel“ ir bendrovė, kuri verčiasi viešbučių ir sanatorijų plėtra Baltijos šalyse.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų