REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 Didžiausiuose šalies prekybos tinkluose spalio viduryje pasirodys „Vilkyškių pieninės“ produkcija, pažymėta specialiai eksporto rinkoms skirtu prekės ženklu „Vilvi“.

REKLAMA
REKLAMA

Nors „Vilkyškių pieninė“ oficialiai iš Rusijos tarnybų nėra gavusi jokių priekaištų dėl produkcijos kokybės, šios bendrovės eksportas į Rusiją, kaip ir kitų Lietuvos pieno produktų gamintojų, yra sustabdytas.

REKLAMA

Imantis atsargumo priemonių ir bendradarbiaujant su Lietuvos didžiaisiais prekybos tinklais, „Vilkyškių pieninės“ produkcija su originaliu juodo katino dizainu, tik šį kartą įpakuota į prekės ženklo „Vilvi“ pakuotes, pasieks Lietuvos vartotojus. Daugiausiai tai bus švieži pieno gaminiai: grietinė, varškė, jogurtai ir geriamieji jogurtai.

„Iš Rusijos veterinarijos ir higienos tarnybų nesame gavę jokių oficialių ar neoficialių pareiškimų apie mūsų produkcijos kokybę. Visgi nusprendėme parduoti Rusijos rinkai paruoštus produktus Lietuvoje ir Latvijoje“, – sako „Vilkyškių pieninės“ generalinis direktorius Gintaras Bertašius.

REKLAMA
REKLAMA

Anot jo, šviežių pieno produktų linija „Vilvi“ yra populiari Kaliningrado srityje, o taip pat mėgiama Maskvos, Sankt Peterburgo ir Jekaterinburgo gyventojų. 

Kadangi „Vilvi“ prekės buvo paruoštos Rusijos rinkai, ant pakuočių figūruoja rusiški aprašai. Bendrovė ketina atspausdinti lietuviškas ir latviškas etiketes ir užklijuoti jas ant produktų pakuočių.

Šviežią „Vilvi“ produkciją „Vilkyškių pieninė“ eksportuoja į Rusiją, Lenkiją, Latviją ir Estiją.

„Vilkyškių pieninės“ vadovas tikisi, kad Lietuvos vartotojams nekils keblumų susigaudyti šioje situacijoje.

„Vilvi“ ir „Vilkyškių pieninės“ pakuočių dizainas iš esmės yra identiškas. Todėl esu tikras, kad žmonės pažins Vilkyškių produktus.”, - teigia G. Bertašius.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų