REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

M. Balčiūnas atsistatydina, A. Sabonis lieka LKF prezidentu

J. Kazlauskas patvirtino: nesitrauks!

Lietuvos krepšinio federacijos generalinis sekretorius po skandalingų įvykių per pastarąją savaitę nusprendė atsistatydinti iš pareigų, o į savo postus grįžta LKF prezidentas Arvydas Sabonis ir Lietuvos rinktinės vyriausiasis treneris Jonas Kazlauskas. Tai balsas.lt patvirtino LKF viceprezidentas ir sporto mecenatas Antanas Guoga.

„Kalbėjau su Arvydu Saboniu ir galiu patvirtinti informaciją. Komanda lieka tokia pat ir toliau tarnaus Lietuvai bei krepšiniui. M. Balčiūnas traukiasi, kad stabilizuotųsi padėtis. Noriu jam padėkoti už geriausiai suorganizuotą visų laikų Europos čempionatą 2011 metais“, – portalui balsas.lt kalbėjo A. Guoga.

Balsas.lt mėginimai susisiekti su M. Balčiūnu nebuvo sėkmingi, o LKF netrukus paviešino oficialią informaciją, kurioje, beje, kalbama tik apie LKF prezidento poste liekantį A. Sabonį. Kol kas neaišku, ar savo žodinio pareiškimo atsisveikinti su Lietuvos rinktine neatsiėmė J. Kazlauskas. Duodamas interviu strategas anksčiau tikino, kad pasitraukus M. Balčiūnui jis svarstytų variantą likti mūsų šalies nacionalinėje ekipoje.

REKLAMA
REKLAMA

Oficialus LKF pranešimas: M. Balčiūnas: apsisprendžiau išeiti, kai A. Sabonis sutiko likti federacijoje

Netrukus žinią apie tai, kad jis lieka dirbti su Lietuvos rinktine iš Kinijos patvirtino ir pats J. Kazlauskas. „Liksiu dirbti su Lietuvos krepšinio rinktine, jei tik Sabonis norės tęsti darbą. Jei jis matys mane šiose pareigose, tai pirmyn! Aš noriu šiam žmogui padėti. Jei ne kaip treneris, tai bus ir kitų būdų vystyti Lietuvos krepšinį“, – 15min.lt teigė treneris.

REKLAMA

Priminsime, kad viskas prasidėjo spalio 2 dieną per LKF Vykdomojo komiteto posėdį. Tuomet atsistatydinimo pareiškimą tėškė federacijos prezidentas A. Sabonis, vėliau žodžiu apie savo pasitraukimą iš Lietuvos rinktinės stratego posto pranešė J. Kazlauskas.

A. Sabonis tuomet pareiškė, kad išeina dėl didelio žiniasklaidos spaudimo ir kritikos, nors vėliau paaiškėjo, kad dėl visko kaltos intrigos pačios federacijos viduje, o J. Kazlauskas apie pasitraukimo motyvus iš karto pirštu parodė į M. Balčiūną.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų