REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

17 metų Lietuvos nacionalinei ekipai atidavęs Deividas Šemberas atsisveikina su ja. Vienas Rusijos Vladikaukazo „Alanija“ lyderių nutarė nebelaukti, kol Lietuvos futbolo federacija (LFF) teiksis vėl jį pakviesti, rašo dienraštis „Lietuvos žinios“.

REKLAMA
REKLAMA

Per 16 su puse metų 82 rungtynėse mūsų šalies garbę gynęs futbolininkas nevengė kritikuoti LFF dėl sprendimo neva atjauninti rinktinę ir nekviesti patyrusių Mariaus Stankevičiaus, Žydrūno Karčemarsko, Tomo Danilevičiaus.

REKLAMA

„Žinoma, jei būtų kvietę, tikrai būčiau padėjęs, tačiau nebesu kviečiamas, tad nusprendžiau trauktis. Supratau, kad esu nereikalingas“, – teigė D. Šemberas, ir pridūrė, kad tikrai neįsižeidė dėl tokio sprendimo.

Kalbėdamas apie futbolo situaciją Lietuvoje D. Šemberas tvirtino, kad rinktinės rezultatai prastėjo per pastaruosius dvejus atrankos ciklus.

„Nebesugebame užauginti žaidėjų, tinkamų rinktinei. Per kitus 5–6 metus niekas tikrai nepasikeis. Tai ne vien federacijos kaltė. Futbolo mokyklos sąlygos apgailėtinos. Jei savo sūnų atvesčiau į futbolo mokyklą ir parodyčiau, kokios čia treniruočių sąlygos, man būtų labai sunku sudominti vaiką šia sporto šaka. Neabejoju, kad jis pasirinktų kitą“, – teigė jis.

D. Šemberas Lietuvos rinktinėje debiutavo 1996 metų lapkritį per kontrolines rungtynes su Indonezija (4:0), o paskutines rungtynes sužaidė šių metų kovą, kai per pasaulio čempionato atranką taikiai 1:1 sužaidė su Slovakija.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų