REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Formulės-1“ lenktynėse šį sezoną 26 metų Sebastianas Vettelis tiesiog nepavejamas – nuo pergalės prie pergalės. „Red Bull“ komandos žvaigždė Pietų Korėjoje iškovojo ketvirtą pergalę ir aštuntą 2013 metų sezoną. Ne visiems tai patinka, rašo bild.de.

REKLAMA
REKLAMA

Gali būti, kad ateinantį savaitgalį Japonijoje vyksiančiame „Formulės-1“ etape vokiečių talentas užsitikrins ketvirtąjį pasaulio čempiono titulą iš eilės.

REKLAMA

„Mercedes“ pilotas 28 metų Lewisas Hamiltonas S. Vettelio pergalių seriją lygina su septynis titulus iškovojusiu legendiniu Michaeliu Schumacheriu ir čia mato nedaug žavesio.

„Man tikrai gaila sirgalių, nes dar prisimenu tuos laikus, kai viską laimėdavo M. Schumacheris, – kalbėjo britas. – Prabundu su lenktynių startu ir tuomet vėl einu miegoti, nes jau žinau, kaip viskas baigsis“.

Potekstė aiški – L. Hamiltoną verčia nuobodžiauti S. Vettelio pergalės. Tiesa, jau kitą dieną socialiniuose tinkluose „Mercedes“ pilotas gailėjosi savo žodžių: „S. Vettelis – didis čempionas. Jis puikus žmogus, linksmas ir kuklus. Mane stebina jo sugebėjimas važiuoti be klaidų ir pasiekti pergales. Tai – čempiono savybė.“

Bendroje pilotų įskaitoje S. Vettelis šiuo metu turi surinkęs 272 taškus, Fernando Alonso – 195, Kimi Raikkonenas – 167, Lewisas Hamiltonas – 161. Iki šių metų pasaulio čempionato pabaigos liko penki etapai -– Japonijoje, Indijoje, Abu Dabyje, JAV ir Brazilijoje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų