REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Vokietijos Bundeslygos lyderės Miuncheno „Bayern“ komandos žaidėjai, treneriai ir savininkai sekmadienį rinkosi į tradicinę rudenio šventę „Oktoberfest“ ir nevengė kelti bokalus alaus, rašo bild.de.

REKLAMA
REKLAMA

Pirmasis bavarų smuklėje pasirodė vartininkas Manuelis Neueris, vėliau rinkosi jo komandos draugai, bosai ir treneris Pepas Guardiola. Pastarsis buvo apsitempęs odines kelnes, languotus tamsiai rudus marškinius ir juoda skrybėle. „Manau, kad skrybėlė jam puikiai tinka“, - pastebėjo klubo rėmėjas Matthias Sammeris.

REKLAMA

Nuotaika gera, šeimos laimingos. „Žaidžiame labai gerai, tačiau vis dar kartais pykstame, kad pritrūkstame vieno įvarčio (šviežia dvikova su „Bayer“ baigėsi 1:1, - red.p.), – sakė Bastianas Schweinsteigeris. – Kai esi turnyro lyderis, jausmas geras.“

Šventėje nedalyvavo Mario Mandžukičius, Janas Kirchhoffas (abu susirgo gripu) ir tik neseniai kryžminių raiščių operaciją iškentęs Holgeris Badstuberis. „Artimiausios rungtynės negreit, todėl galime sau leisti truputį atsipalaiduoti“, - tvirtino vienas iš klubo vadovų Karl-Heinzas Rummenigge.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų