REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Savaitgalį sostinės „Casino Tornado” bare vyko rudens sezono atidarymo šventė - tema „Naktis Las Vegase 1923”. Susirinkusią publiką linksmino žavingos grupės „Pop Ladies“ merginos. Damos pramogauti rinkosi1923-jų madą primenančiais rūbais bei detalėmis: skrybėlaitėmis, ilgais karoliais, pirštinėmis, raštuotomis kojinėmis..

REKLAMA
REKLAMA

Į sceną žengus Natalijai Bunkei, Liepai Mondeikaitei, Katažinai Nemycko ir Monikai Šedžiuvienei vakaras užderėjo linksmų istorijų. Viskas prasidėjo nuo dainininkių komplimentų susirinkusiems džentelmenams, kurie į „Pop ladies“ pasirodymus reagavo audringais plojimais, padėkos šūkiais. O jau netrukus dainininkės vyrus pakvietė šokti kartu scenoje.

REKLAMA

Tarp dainų „Pop Ladies“ merginos publikai komentavo apie jas spaudoje nuskambėjusias asmeniškas istorijas. Ir čia pat kūrė naujas istorijas, kurias, pasak Natalijos, spauda pramiegojo. Pasirodymui įpusėjus Natalija pradėdama vieną dainą pajuokavo, kad šįvakar ieško trečio vyro. O gavusi kolegių patarimą pirma išsiskirti su antru, toliau juokavo.

„Jei nerasiu, tai grįšiu atgal pas pirmąjį. Zvonkus labai geras vyras“, – sakė dainininkė Natalija. Svečiams belaukiant antros grupės „Pop Ladies“ pasirodymo dalies patiekta dar ne viena pramoga – malonumai ir skanėstai gomuriui, spėliojamos karikatūros, loterijos, įteikti apdovanojimai už gražiausią vakaro kostiumą.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų