REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Emocijos kokybiškiausiame ir neišvengiamai populiariausiame gyvos muzikos projekte „Lietuvos balsas“ tiesiog kunkuliuoja. Šeštadienį LNK žiūrovai pamatė jau priešpaskutinę akląją perklausą, o tai reiškia, kad laimingos vietos projekto mokytojų komandose tirpste tirpsta. Donatas Montvydas, Katažina Nemycko, Merūnas Vitulskis, Arūnas ir Inga Valinskai vis atsargiau spaudžia pasirinkimo mygtukus. Tai puikiai supranta ir su dideliu jauduliu į „Lietuvos balso“ sceną lipantys talentai. Jie ateina čia tam, kad kovotų dėl stipriausio, galingiausio ir vienintelio – „Lietuvos balso“ titulo.

REKLAMA
REKLAMA

Katažina, Merūnas ir Donatas šįkart į savo svajonių komandas atsirinko po tris mokinius. Daugiausiai konkurencijos ir žiežirbų, kaip jau tapo įprasta, buvo M. Vitulskio ir D. Montvydo kovoje dėl talentų. „Norėčiau su tavimi padainuoti duetu“, − Ugnei Bakanauskaitei iš Plungės prisipažino vienas garsiausių Lietuvos tenorų – Merūnas.

REKLAMA

„Tikiuosi, tu manęs šiandien švelniai nenužudysi, kaip kalbėjo tavo dainos tekstas“, − lyriškai nutęsė į savo komandą Ugnę prisiviliojęs D. Montvydas, pasiūlęs jai dar ir pasivažinėti dviračiais Vingio parke. Prie Donato svajonių balsų prisijungė ir panevėžietė Indrė Dubrovskytė, kuri dievina Kastyčio Kerbedžio dainas ir nori visiems įrodyti, kad dainuojančios blondinės gali būti ne tik gražios, bet ir talentingos. Trečioji šeštadienį papildžiusi D. Montvydo komandą – klaipėdietė Greta Šimkutė. Ji į „Lietuvos balsą“ atėjo ne tik dainuoti, bet ir galbūt susirasti vaikiną.

REKLAMA
REKLAMA

Bene daugiausiai visų mokytojų liaupsių šioje perklausoje teko kaunietei Dagnai Kondratavičiūtei. Klasikinį dainavimą studijuojanti mergina pakėlė nuo kėdžių visą jos klausiusią salę. „Esu sužavėtas iki negalėjimo. Jūsų pasirodymą stebėjau kaip tikros žvaigždės koncertą“, − kalbėjo D. Montvydas.

„Tegu visa spauda pasižymi, kad Jūs esate viena pagrindinių pretendenčių laimėti šį projektą“, − tiesiai rėžė Merūnas ir, pelnęs Dagnos simpatijas, tapo jos mokytoju. Merūno komandoje nuo šiol plušės ir Beyonce pėdomis svajojanti eiti vilnietė Miglė Šidlauskaitė, ir žavingoji maksimalistė Lina Žilinskaitė, kurios dainuojamos natos tiesiog užbūrė M. Vitulskį. Nuoširdžių komplimentų dainininkams niekada negailinti Katažina savo komandoje nuo šiol turės bosą – žemu tembru dainuojantį Plungės rajone gyvenantį Arvydą Ruzgį. Neseniai dvigubu tėčiu tapusį atlikėją Arūnas Valinskas išprovokavo sudainuoti lopšinę, o pats tuo tarpu puolė į K. Nemycko glėbį ir bandė užmigti. Žaviosios lenkaitės komandoje dainuos ir Gintarė Rimdžiūtė iš Joniškio, kuri scenoje tiesiog spirgėjo, ir vilnietė Augustė Žičkutė, turinti nemažai patirties scenoje ir prisipažinusi, kad saugiausiai jaučiasi atlikdama pop stiliaus dainas. Paskutinė „Lietuvos balso“ akloji perklausa ir paskutiniai laimingi bilietai į populiariausią projektą mūsų šalyje bus dalinami jau kitą šeštadienį, spalio 12 dieną, 19.00 val. per LNK.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų