REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vienas iš aukštų Talibano vadų atskleidė, kad Princas Haris buvo vienas svarbiausių taikinių, kurį medžiojo fanatiškai nusiteikę kovotojai Afganistane. Šaltinio teigimu, be karališkosios šeimos nario buvo ir dar keletas „itin svarbių“ taikinių – karo lakūnų, kuriuos buvo siekiama pagrobti ar net nužudyti, rašo dailymail.co.uk.

REKLAMA
REKLAMA

Šiuos teiginius pagrindžia faktas, kad šiuo metu karinės tarnybos užduotis atliekantį Princą Harį saugo sustiprintos pajėgos. Šių saugumo priemonių imtasi neribotam laikui, nors, minėto šaltinio teigimu, ketvirtas eilėje į Didžiosios Britanijos karališkąjį sostą Princas Haris buvo pagrindiniu Talibano takiniu tik tarnaudamas Afganistane.

REKLAMA

Slaptame interviu, kurį Pakistane leidiniui „Daly mirror“ davęs asmuo teigė, kad į Princą Harį nebuvo žvelgiama kaip nors išskirtinai: „Mudžahedams tai buvo toks pat asmuo, kaip ir bet kuris kitas, tarkime, amerikiečių karys. Nors ir buvo ne kartą kurti planai, kaip jį paimti į nelaisvę, matyt, jį lydi sėkmė“, - cituojamas šaltinis.

Įdomu tai, kad Princas Haris lankėsi Afganistane vos prieš keletą dienų, kai sprogdintojai pasikėsino į karinę bazę, kurioje viešėjo karališkosios šeimos narys.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų