REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 Opozicijoje esantis Liberalų sąjūdis Klaipėdoje rengia suvažiavimą, per kurį rinks naują partijos vadovybę ir kandidatų sąrašo į Europos Parlamentą lyderius.

REKLAMA
REKLAMA

Šeštadienį numatyti partijos pirmininko, valdybos rinkimai, sekmadienį - Liberalų sąjūdžio lyderiai būsimuose Europos Parlamento rinkimuose.

REKLAMA

Į Liberalų sąjūdžio pirmininkus planuoja kandidatuoti dabartinis partijos pirmininkas Eligijus Masiulis ir Klaipėdos Liberalų sąjūdžio skyriaus narys Liudas Andrikis, pranešė partija.

Taip pat vyks partijos kandidatų artėjančiuose Europos Parlamento rinkimuose sąrašo sudarymas ir lyderio rinkimai. Dėl to bus apsispręsta balsuojant partijos tarybos posėdyje.

Sąrašo lyderiais tapti pretenduoja Liberalų sąjūdžio pirmininko pirmasis pavaduotojas Gintaras Steponavičius, partijos valdybos nariai Petras Auštrevičius ir Vytautas Grubliauskas bei partijos narys Antanas Guoga.

REKLAMA
REKLAMA

Pretendentai į partijos pirmininkus ir partijos sąrašo lyderius Europarlamento rinkimuose turės galimybę iškelti savo kandidatūras ir suvažiavimo metu.

Liberalų sąjūdis šiuo metu Seime turi dešimt atstovų.

Naujausiais visuomenės nuomonės tyrimų duomenimis, Liberalų sąjūdis per rinkimus į parlamentą surinktų apie 5-6 proc. rinkėjų balsų.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų