REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šeši lietuviai stojo prieš Didžiosios Britanijos teismą dėl vyro pagrobimo. Lietuviai už jo paleidimą reikalavo sumokėti 20 tūkst. svarų sterlingų išpirką, skelbia BBC.

REKLAMA
REKLAMA

Winchester'io karūnos teismui buvo pranešta, kad Metin'as Mustafa buvo pagrobtas šių metų kovą iš savo namų Farnborough'e. Dėl jo pagrobimo prieš teismą stojo 38 metų Virginijus Suchodolskis, 31 metų Giedrius Černiauskas, 43 metų Džeraldas Jačinskas, 31 metų Domantas Karpas, kurie kaltinami pagrobimu, neteisėtu laisvės atėmimu ir šantažu, 30 metų Vladislavas Tebenkovas, kaltinamas neteisėtu laisvės atėmimu ir šantažu, bei 18 metų V. Suchodolskio sūnus Kornelijus, kuris kaltinamas šantažu. Visi šeši lietuviai jiems pateiktus kaltinimus neigia.

REKLAMA

Bylos duomenimis, M. Mustafa buvo laikomas furgone surištas ir su maišu ant galvos. Iš jo partnerės buvo pareikalauta išpirkos. Tačiau pareigūnams pavyko susekti pagrobėjus per mobiliojo telefono, iš kurio buvo skambinta pareikalauti išpirkos, signalą.

Praėjus šešioms dienoms po pagrobimo kovo 28 d. pareigūnai sustabdė „Mercedes“ furgoną su pagrobtu vyru. Mašiną vairavo G. Černiauskas. Jis buvo iš karto suimtas, o kiti lietuviai buvo sulaikyti vėliau.

Teismas tęsiasi.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų