REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Verslo pradžia – laikotarpis, reikalaujantis nuoseklaus ir sunkaus darbo. Tačiau dažnai nutinka taip, kad verslininkai, iškilus pirmiesiems iššūkiams, pamiršta savo pagrindinį tikslą – laimę, pastebi naujienų portalas „Entrepreneur“.

REKLAMA
REKLAMA

Sėkmingi verslininkai žino, kad siekiant sėkmės versle, nereikia pamiršti kitų svarbių dalykų, kurie teikia džiaugsmą, tokių kaip šeima ar sveikata. Naujienų portalas išskiria ženklus, į kuriuos reikia atkreipti dėmesį, norint nesugriauti savo asmeninės laimės.

REKLAMA

Jūs nesidžiaugiate trumpalaike sėkme

„Entrepreneur“ įsitikinęs, kad reikia džiaugtis ir mažais laimėjimais. Priežastis paprasta – jūs to nusipelnėte. Vis dėlto, mažos sėkmės nebūtinai reiškia, kad pakils ir jūsų pajamos. Galima džiaugtis ir augančiu klientų skaičiumi, ar netgi tuo, kad jūsų darbinė patirtis tik auga.

Jeigu pastebite, kad nebesidžiaugiate savo sėkme, tiesiog pagalvokite, kiek daug jau pasiekėte. Nedidelis džiaugsmas didins pasitikėjimą savimi.

REKLAMA
REKLAMA

Su draugais ir klientais socialiniuose tinkluose bendraujate dažniau negu realiame gyvenime

Pradedant verslininko karjerą bendravimas socialiniuose tinkluose tampa svarbus elementas jūsų gyvenime. Tai skiriasi nuo bendravimo su žmonėmis gyvai. Intensyvus virtualus bendravimas gali lemti tai, kad jūs atsiribosite nuo savo draugų. Paspausti „patinka“ po nuotrauka ar komentaru socialiniame tinklalapyje toli gražu neatstoja gyvo pokalbio. Bendravimas akis į akį turi būti neatsiejama jūsų kasdienybės dalis.

Jūs kalbate daugiausia apie dalykus, kurie tik bus ateityje

Tokiu atveju rekomenduojama prisiminti, kad gyvename dabar, o ne ateityje. Labai paprasta tapti aklam ir tik išgyventi dėl neaiškios ateities. Svarbu atrasti balansą, tarp ateities ir dabarties, tuomet ne tik džiaugsitės dabartimi, tačiau ir ateitis kels sveiką jaudulį.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Jaučiatės nebesuprantantis kitų žmonių emocijų

Dažnai sakoma, kad žmonės jumis nesirūpina iki tol, kol nesužino, kiek iš tiesų jūs jiems rūpite. Kalbėkite. Visada pagalvokite, ar tie žmonės, kurie jus supa, visada žino ir supranta jūsų veiksmus. Šnekėdami apie tai, jūs sukursite pasitikėjimu paremtus santykius.

 

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų